Бортничі: територія безвідповідальності

17 квітня 2013, 11:21
Власник сторінки
Політик
0
162

Бортничі: територія безвідповідальності

Ця влада вкотре показала свою повну неспроможність у боротьбі з позаштатними ситуаціями Попереджали про сніг – влада слухала, кивала головою, казала, що у них все підготовлено. Київ ледве пережив сніжний апокаліпсис тільки завдяки Божому провидінню та небайдужим волонтерам. Попереджали про повінь – влада знову рапортує, що готова на 100%. Але вже маємо першу аварію на Бортницькій станції аерації. Це добре, що аварія сталась увечері, а якби вночі, під ранок? Наслідки були би зовсім іншими, трагічними… Скільки можна сподіватись на те, що пронесе? Адже ми зараз насправді боремось з наслідками проблеми, а не з її вирішенням. Дамбу лише підвищують, щороку насипаючи її піском, але ж вона не укріплена бетоном. Вона не здатна стримати воду, рівень буде підніматись щоразу при повені чи інтенсивних опадах. Тому її прорив – лише справа часу. Кому потрібна нова «куренівська» трагедія?

Крім того, влада відразу заявила, що «…збитків не завдано, наслідків нема», і ще це звичайна, природна ситуація. А як же 5 тисяч мішків з піском – вони нічого не коштують? А робота і зарплата сотень ліквідаторів аварії? А бензин і дизпаливо для десятків вантажних автомобілів, які були задіяні? Все правильно, звичайна ситуація. Адже влада, як і випадку зі снігом, – нічого не робила. Долучили до ліквідації аварії Київводоканал, МНС, і навіть полк президентської охорони.

Ми боремось з наслідками проблеми, а не з її вирішенням. Дамбу лише підвищують, щороку насипаючи її піском, але ж вона нічим не укріплена. Вона не здатна стримати воду, рівень якої буде підніматись щоразу при повені чи інтенсивних опадах. Тому її прорив лише справа часу.

Київська влада повинна нарешті схаменутись і зрозуміли, що Бортничі – це не привід для «піару» перед виборами та можливість вічно розкрадати кошти з бюджету. Це, перш за все, бомба глобального масштабу, яка якщо вибухне, то накриє всю Україну нечистотами. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.