"Кожен ділиться з іншими тим, що має"

19 квітня 2013, 10:57
Власник сторінки
0
426

Просто притча і трохи музики


Кожна людина дарує світові те, що має, що несе із собою життям. Тому хтось посміхається вранішньому сонцю та вітається із людьми, а хтось несе і роздає людям зовсім інші емоції та почуття. Адже, як казав Федір Достоєвський: "Нічого немає зовні, нічого немає всередині, адже що зовні, те й усередині".

Днями натрапила на цікаву притчу про двох сусідів.

Один чоловік придбав собі будинок із садочком, переїхав з родиною, працював, жив там, і був щасливий працею та життям.  Але був у нього заздрісний сусіда, який жити не міг, щоб не влаштувати якусь капость: то сміття через огорожу перекине, то помиї виллє, то гілку дерева зламає.

І от одного дня той новий мешканець виходить надвір і бачить на порозі відро з помиями, що поставив заздрісний сусід у надії, що хтось вступить та обіллється… А ранок гарний видався, сонячний. Вилляв чоловік ті помиї, вимив чисто відро і назбирав до нього найкращих яблук зі свого саду. Та й поніс до сусіда. А коли заздрісний сусіда відчинив двері у сподіванні на таку очікувану сварку, і побачив цей неочікуваний подарунок, чоловік і сказав йому:

"Кожен ділиться з іншими тим, що має".

http://nbnews.com.ua/blogs/85235/myblog/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.