Попов буде плавити сніг – чи гроші?

22 квітня 2013, 10:37
Власник сторінки
Політик
0
202

Попов буде плавити сніг – чи гроші?

Зявилась інформація, що адміністрація Попова планує вже в цьому році закупити щонайменше 10 снігоплавильних машин, вартістю по 2 млн. гривень кожна. Мовляв, що це дуже ефективно, адже не треба вивозити сніг за місто, витрачаючись на дизпаливо та роботу самоскидів. Але насправді, навіть у Москві відмовились від такої технології, порахувавши ККД цих машин. Це можливо в Європі, де більш м’який клімат, а у нас же бувають морози і по 20-30 градусів морозу. На експлуатацію цих машин ми будемо витрачати в рази більше коштів, це дороге задоволення..

Але насправді це просто відведення уваги від існуючої проблеми, а саме: у Києві нема достатньої кількості снігоприбиральної техніки. У Москві 15 тисяч одиниць, а  у нас 300, з яких мабуть  половину можна відразу здати на металолом! Хоч би раз  ці триста машин хоч раз показали людям – вивезли на Хрещатик, пронумерували та вишукували в один ряд. Бо я впевнений, що і ця техніка лише на папері існує.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.