Олег Скрипка і ТНМК «будуватимуть країну» разом з регіоналом Вілкулом

22 квітня 2013, 11:04
Власник сторінки
журналіст
0
322

Уславлені українські виконавці стали популяризаторами фестивалю «Тhе BEST CITY.UA-2013", який організовується під патронатом колишнього голови Дніпропетровської облдержадміністрації, а нині –

- віце-прем’єра Олександра Вілкула. За спинами Скрипки й Фагота на прес-конференції, присвяченій анонсу пісенного заходу, яку вони проводили разом з "хрещеним батьком" фестивалю, стояв стенд з багаторазово повторюваним написом «Будуємо нову країну!», що є одним з добре відомих комічних гасел глибоко антиукраїнської й антидемократичної Партії регіонів та її президента.

Отже з одного боку українські виконавці пропагують українську поп-рок-культуру, а з іншого - Вілкула та ПР. Не знаю.... Мені здається, це все одно як проводити конкурс єврейської пісні під егідою  НСДАП та за особистого сприяння міністра пропаганди Йозефа Геббельса. З нацистськими символами й гаслами на сцені. Чи, може, Скрипка та Фагот вже пробачили "регіонам" мовний "закон" калєснічєнка-ківалова? Як і все, все, все інше - таке ж дурне, зухвале, українофобське? Та й чи відбувся б фестиваль, якби не був суттєво розбавленим іноземними учасниками, зокрема російськими?

Влітку цього року в Дніпропетровську відбудеться вже другий "Тhе Best...". Прем'єра сталася 2012 р. На заході, що тривав три дні просто неба в спеціально влаштованому під Дніпропетровськом наметовому містечку, серед інших учасників виступали Evanescence, The Rasmus, Apollo 440, White Lies, Joachim Garraud, ДДТ, Сплин, Ленинград, Би-2, Токио, Океан Ельзи, Воплі Видоплясова, Друга ріка, Бумбокс, Брати Карамазови, Brainstorm тощо. Піар-служба Вілкула нарікла фестиваль таким, що увійшов у топ-20 визначних музичних подій Європи минулого року.

Як очікується, хедлайнерами фестивалю-2013 стануть Hurts, Enter Shikari, Мумий Тролль, а також Ленинград, Ночные Снайперы, Сплин, Би- 2, Дельфин. Україну представлятимуть ВВ, Kozak System, Мотор’рола і ТНМК. 

The Best City UA

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.