Про нації.

28 квітня 2013, 13:05
Власник сторінки
Физик - электронщик - программист
0
324
Про нації.

В підтримку руху 5.10.

В попередніх моїх блогах доводилось, що податок з продажів є ліпшим, ніж податок з доданої вартості (в чому і полягає основна ідея руху 5.10). І доводилось, що при цьому під ресурсом варто вважати не тільки матеріальне, а і інтелектуальне.

Якщо розглядати національну потребу людини, як частину інтелектуальної, то потрібно її задовольняти через економіку, як процес задоволення потреб людей всіма видами матеріальних ресурсів і генерацію інтелектуальних. Тоді розвиток нації є економічною категорією.

Нації були важливим чинником в епоху з війнами, коли було вигідне їх ведення. Тоді можливо було здобути вигоду за рахунок знищення іншого, присвоївши його майно. Епоха з війнами закінчується, оскільки все більшу частку в ресурсі має інтелект. Як приклад можна взяти країни Африки, що позвільнялись від колоніальної залежності. Вони замість розвитку економіки почали розвивати національні ідеї. І чим це закінчилось?

Тому, національно свідомі люди, зверніть увагу на рух 5.10, зрозумійте його і підтримайте.

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/samkovm/a105920  http://blogs.korrespondent.net/users/blog/samkovm/a105390

 http://www.balashov.com.ua   http://5i10.dp.ua/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.