Стаття 1 (укр.)

01 травня 2013, 17:38
Власник сторінки
Пенсіонер – Філософ
0
332
Стаття 1 (укр.)

Парламент вже зайвий? Вони вирішили запровадити в судах принцип змагальності – як цирковий трюк (?). Один Пан (брат Дідька, Лісовика) обіцяє...

Ось про що повідала нам “літературна” Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. {Офіційне тлумачення положення статті 1 див. в Рішенні Конституційного Суду 3-рп/2012 від 25.01.2012}

Невеличкий коментар:
Стаття вирок народу України? Тоді за що?... Чи може, все таки (§) – правила суспільного співіснування та договір?! Скоро почитаємо...
Звичайно, є інші ідеї. Група Ківалов, Колісніченко, Олийнік, інші – вирішили запровадити в судах принцип змагальності (замість пошуку істин) – це цирковий(?), чи піор-трюк?. І неможна зрозуміти, звідки ідея. З парламенського цирку, з театрів абсурду, чи з ТВ шоу типуСвобода слова”, “95 квартал” (без авторського гумору)?

Далі. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. (суверенна і незалежна? А як ООН, Європа, Росія, Кавказ, інші сусіди? Ми що — Марсиани?).
Далі — Демократична, тобто система, де суспільство (низи) наймають на роботу менеджерів. Очевидно Філософів, які вивчають предмет з питань державного устрою (отже, повинні його розуміти). При цьому демократія, передбачає пріоритетну влада народу. Тобто, піраміди державного управління мають вибудовуватись з низу (з фундаменту), в іншому випадку, система не буде стійкою (що і спостерігається).
Чи відомі ці елементарні правила (КАНОНИ) нашим вченним істуканам. Звичайно так, але є одне але їм платять і платили за брехню, за винаходи автомата Калашникова, “мирної” атомної зброї, і багато іншого руйнівного непотрубу.
Довідка: Війна це їх основа, фішка, спосіб існування ( поняття, неписаный закон конституції, але ідея закладена в їх "філософії" – той самий “закон єдності і боротьби протилежностей”), який було канонізовано у 1918, з метою панування над світом.
І таке: “ Соціальна, правова держава” а чи можлива не соціальна і не правова держава...? Хоча, ... за поняттями дарвінизму це не проблема. До того ж, зайві епітети, не гріх, і підкреслити це – буде не зайвим, особливо, якщо не розумієш суть визначення. А якщо бракує аргументів, то можна додатково підкреслити (втюрити), як би не надто прості істини. 

Подарунок до свят:

А хто платить за ці ідеї – нісенітниці? Зрозуміло, владна політична проффесура ідолів, яка пройшла базову підготовку у спеціальних виховних закладах, і яка забезпечує дах для прибульців (на сучасній мові – тушкованих ідолів), збирає і ділить між собою оброк, данину чи ренту, а залишки, роздає для заохочення “за рабську працю” (як робінгути; щоб не загнулись). Отже, маєто отаку демократію, без договору, без зобов'язань, без конституціїї, але маємо устав (за поняттями), з двух пунктів – 1. Ідол завжди правий. 2. ... (памятаєте). Зрештою, маємо таку демократію яку маємо. Терпітимемо (?).
І поки ми булькочемо про демократію, новітні ідоли закуповують і вдосконалюють витесані ідоли, зачаті ще родоначальником ідиотизму Стальним Ідолом Ідолів. Крім того, продовжують закуповувати і розмножувати відбірный аморальний шар (тобто – тесати нових тушкованих виродків); При цьму, вони плюють на РА, природу, мораль, честь, совість та справедливість нашої епохи.
І останне таінство – хто уповноважив Конституційний Суд “витончено” тлумачувати конституцію? І як бути з авторським правом? Чому окремі депутати (зверніть увагу – приймали разом) доручають тлумачити свій витвір органу, що гарантує тільки захист конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України (стаття 8). Парламент вже зайвий?
І таке питання. За що паралельні покарали в 33 році мешканців Раю, тобто нас українців? У чому угледіли Вони гріх?
Є ідеї? Чи може саме за притулок та буйства ідейних матеріалістів? Чи це кара за приют і гріхи з північними “родичами”? Адже, так було одержано сурагатний плід під псевдонімом Москалі. Тобто, це результат ГМСелекціі слов'янських ген і крові, з північними примороженими відморозками, і як наслідок, з'явився москальський монстр?
Та не слід перенапружуватись з цього приводу – відморозки лише захопили владу і започаткували демонізм (сатанізм), а решта нормальні праведні, які лише прихопили з собою частину імені Русь, і залишили на землях Раю (у краю Рая) – гарячих півників з хохолками.

Не смішно? Очевидно так, але частка істини тут є – поки владні родичі будуть дурити не простих одноплемінників – віри їм не буде (тим більше любові). Не прості півники пам'ятають і перші, і другі “обійми найрідніших братиків” (особливо в 33), та їх бажання перенести столицю в її історичний край, а заодно, і прихопити їх райські землі та одержати (так би мовити) політичних, бісових рабів.
Один Пан (брат Дідька, Лісовика) обіцяє, що до 20-25 травня розішле результати творчості сотні ідолів на розсуд чиновників. При цьому він не соромлячись признав, що серед ідей (що до змін в конституції), є скорочення кількості депутатів. (Слава Богу – є хоч якісь зрушення). Але (потрібно розуміти і змирись), нам буде запропонована ідейна конституція – істини будуть використовуватись виключно, як виняток.
Так і будемо жити(?)будемо мати те, що залишилось від колишньої Київської Русі (?), яку згадуємо лише як казку.
Нову ф
ілософію здатні осмислити навіть мавпи, хоче ніє в включення — їх вищезгадані нащадки. Для тих хто читає вперше, кликніть по тексту Основы философии Матра+подробнее . Редакция от 26.04.2013, есть дополнения.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Философия Матра
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.