Разом ми сила

18 травня 2013, 06:56
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
301

Нещодавно моя сестра потрапила в ДТП. Її підрізав білий "Рейндж Ровер" та розбив ущент машину в котрій вона їхала.

Після зіткнення, вона зазнала травми голови та була заблокована в автомобілі і не могла самостійно вибратись із нього.

Із "Рейндж Роверу" вискочило четверо кремезних чоловіків, двоє з яких кавказької зовнішності і увага!! замість того, щоби допомогти їй почали кричати, лаятись, погрожувати та насміхатись.

Вибратись із автомобіля їй допомогли п'ятеро людей які були свідками ДТП та зухвалої поведінки людей із "Рейндж Ровера", викликали для неї швидку та надали допомогу. 

Ці люди, котрі були свідками того як "Рейндж Ровер" порушив Правила не злякались! Вони не злякались знімати на свої телефони і те, як водій білого позашляховика скручував номери з автівки, не злякались і того що на них кидались з кулаками і погрожували їх убити! Вони не злякались дати свідчення і надати усю допомгу! 

Хлопці із "Рейнджу" такого не очікували! Вони не розуміли, як їх можна не боятись! Завдяки просто небайдужим людям ми здатні чинити опір! Чинити опір бандитським та незаконним діям тих хто вважає нас бидлом (саме бидлом усіх нас присутніх називав власник "Рейндж Ровера"). Разом ми сила!

Я щиро вдячний усім небайдужим людям, які надали допомогу в цій ситуації! За Ваш хоробрий і просто ЛЮДСЬКИЙ вчинок. Це і відрізняє нас від тих хто був у "Рейндж Ровері", тому що ми ЛЮДИ на відміну від них.

P.S. Зараз написали усі необхідні скарги, заяви та процесуальні документи, оскільки як вдалось згодом з'ясувати номерний знак былого "Рейндж Роверу" АА 7773 МН числиться за автомобілем БМВ 6 серії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.