ІДЕОЛОГІЧНА РОБОТА В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ - ДЛЯ КОГО?

18 травня 2013, 18:47
Власник сторінки
політолог
0
382
ІДЕОЛОГІЧНА РОБОТА В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ - ДЛЯ КОГО?

З приходом кожний новий Міністр оборони України формує свої головні "кічі". Пан Лебедєв акцентується на ідеологічній роботі, цікаво, що з того вийде

З квітня цього року у Збройних Силах введено новий предмет навчання - воєнно-ідеологічна підготовка. На перший погляд все вірно, нашу молодь у війську потрібно виховувати на принципах історизму, культурної ідентичності та самодостатності нації.

Проте, є ряд суттєвих пробем через які така ідея зазнає свого фактичного фіаско.

Перебуваючи на одному з відкритих занять у Центральному будинку офіцерів, яке проводилось під керівництвом помічника Міністра оборони Україна пана Селіванова, я зрозумів (із доповіді виступаючих), а точніше ще більше переконався у тому, що при старіій гвардії очікувати на суттєві докорінні зміни в українському війську не варто. Відсутність професіоналів своєї справи, поверхневе відношення до роботи зводять на нівець будь-які намагання здвинути з мертвої точки застій у виховній роботі.

Управління пропаганди Збройних Сило так і не стало об'єднуючим центром в якому генерується вся робота на війська! Для армії за часів незалежності не знято ЖОДНОГО фільму на військово-патріотичну тематику, і це при тому, що в Україні є всі для цього можливості. Кажуть, що Армія та народ - єдині. Оскільки влада, так близько себе асоціює з народом, тоді ж де ця єдність у формуванні ідйного-патріота захисника.

Сучасна людина - це людина інформаційного простору, який потрібно наповнювати сучасним профорієнтаційним контентом, чого на жаль немає.

Багато корисних ідей та вони, у більшості випадків, не продумані до кінця, не вивчені. Чого варте лише те, що заняття з воєнно-ідеолгічної підготовки розхпочали 1 квітня - День сміху.

Можливо в цьому проблема?!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.