Ну що, народе, потусили?!

20 травня 2013, 16:38
Власник сторінки
політолог
0
212
Ну що, народе, потусили?!

Так хто у нас пастух, а хто вівці? Здається у цій "кампашці" не вистачає сірих вовків аби цілком зрозуміти звідкми йдуть "рожки да ножки"

Ні для кого не секрет, що події 18 травня 2013 року зірвали інформаційний простір країни. Було що подивитись: яскарва хода, бійки, "патріотичні" пісні, молодь, вишибали, як завжди биті журналісти. 

Як на мене, то нічому й дивуватись, вірно зробив, що викинув телевізор на смітник, там йому й місце: куплене телебачення нічого корисного звідти не показує, ліпше відпочити після робочого дня. 

Та прикро за народ, за людей, яких ця "еліта" збиває чолом в чоло, водить його за носа як їй заманеться. Перечитав та переглянув багато публікацій і відео з цього приводу і ще раз переконуюсь, що путнього з цієї країни нічого не вийде допоки не вимруть (вибачте, але це так) цілі покоління українців, які будуть очищенні від усього цього "бремя времени". Набридло слухати, що ми нічого не можемо бо є якість фашисти (Господи, наче пані Ганна Герман та інші представники правлячої підручники історії не читали), "педерасты", чорнухівці та інші, перелічувати не буду самі знаєте.

Доведеться лише змиритись із своїм часом і тими проблемами, які нас переслідують. 

Таке враження, що нас 22 роки ведуть не до землі обітованної, а на Колиму як мінімум. Хочете прикол, недавно точно взнав що директором Департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України (простіше - головне замполітський орган збройних сил) назначено українофоба Алєксандра Селіванова. І нафіга мені потім втирати про те, що армія поза політикою і жодна з ідеологій не може визнаватись як такою, що є головною?

З такими Мойсеями пор-українськи ми й до скону планети нашої кращої долі не отримаємо;)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.