Будують турки, китайці, узбеки. А ви хлопці, бийте байдики та пийте горілку.

30 травня 2013, 06:41
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
213

Гроші повинні залишатись в Україні, а не вивозитись звідси, годуючи економіки інших країн, при цьому залишаючи нашу голодною.

Нещодавно стало відомо, що міністерство економіки для будівництва українських доріг залучатиме турецькі компанії та робітників турків. Так, можна говорити про те, що дороги в Україні погані, згоден. Але, в цьому ж не винні прості працівники та інженери. Дайте нормальну технологію і кошти і наші хлопці зроблять не гірше, ніж турки, чи будь-хто.

Залізницю, що з'єднає аеропорт "Бориспіль" та центральний залізничний вокзал будуть будувати китайці. Але даруйте, на території України будували залізницю та відкривали локомотивні депо ще коли в Китаї паровоз вважався за НЛО. Ми здатні виконувати ці роботи швидко, якісно та надійно.

На будівництві житлових будинків у містах працює багато вихідців із середньої Азії. Ну вибачте, але теж не вірю, що в Узбекистані, чи Таджикистані робітники кращі!

А потім ще дивуються, чому стільки українських громадян їде шукати кращої долі за межами України. А хто не їде, просто спивається. П'є від безнадійності, а найголовніше від непотрібності.

Так не повинно бути! Працювати та заробляти вв нашій державі повинні в першу чергу українці, а вже потім, в разі необхідності, залучатись до окремих видів робіт працівників з інших країн.

Гроші повинні залишатись в Україні, а не вивозитись звідси, годуючи економіки інших країн, при цьому залишаючи нашу голодною.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.