СВЯТО - КРИТИКА

01 червня 2013, 14:54
Власник сторінки
політолог
0
188
СВЯТО - КРИТИКА

Цікава ситуація у нас складається. Нцу не можемо ми обійтись без критики того чи іншого свята, замість того аби його відзначати, ми - лише бідкаємось як все погано...

Народ, а не ліпше не бідкатись як все погано, а братись та відбудовувати все, що ще не встигли розкрасти та продати? 

Розумію, що для більшості це прозвучить досить банально. Проте так вже остогидло слухати одне й те ж саме щоразу, як хочеться бачити й читати щось хороше. От і вчора, біда яка трапилась у Криму з санаторієм, стала черговою порцією негативу та підкреслила, що гонитва за збагаченням стоїть вище, ніж безпека та все, що з цим пов'язано. 

Так, відкрита трибуна потрябна і формування громадянського  суспільства тим не менш важливе у нашому становищі. Проте, і це факт, результату від цього замало. Ну от пишемо ми тут, роздумуємо, а зворотнього зв'язку замало. 

Та й народ вже нстільки затурканий, що йому "по-барабану", що там робиться. Головно щоб на столі стояла миска з горячим борщем та кусень хлібу. 

А ще наша ментальність. Не б'ють то й добре, а дають - ще краще.

Будьмо чемними. Не варто на таких речах робити самопіар (я до того, що більшість політиків полюбляють виходити на світ Божий при більш-менш значних святах). 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.