Ну Зеленський, ну жидяра...

01 червня 2013, 19:25
Власник сторінки
журналіст
0
573

Команда "95 кварталу" на чолі з Зеленським виконала пісню, в якій містилися образливі для національної гідності українців слова: "Ми - хохли"!

Чорт мене поплутав перемикаючи телеканали, натрапити на якесь з численних і безкінечних шоу "95 кварталу", що заполонили українське ТБ. Я цю срань, звісно, як і всі нормальні українці, не дивлюся, гидую. Суцільне паскудство. Але треба ж було такому трапитися, що саме тієї миті, коли вже готовий був натискати на пульті чергову кнопку, раптово почув у виконанні хора з солістом Зеленським: "Ми - хохли!".

Ого?! Та ви що? Євреї ж ображаються, коли на них кажуть "жиди". І я такого не припускаюся. Називаю їх так, як їм подобається - євреями. І при цьому висловлюю до них претензії, коли вважаю за потрібне в конкретних випадках, з того чи іншого приводу. То чому ж вони ображають українців? Чи українців називати "хохлами" - можна, а от тільки євреїв жидами - ні за що?

Якщо для Зеленського українці - хохли, то принаймні він для мене точно жидяра! Поки не вибачиться. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.