Міністр фінансів Польщі учасник цього річного Більдерберського клубу

06 червня 2013, 21:45
Власник сторінки
0
277

Віце-прем’єр і міністр фінансів Польщі Яцек Ростовський (Jacek Rostowski) став єдиним учасником цьогорічної зустріч організованої Білдерберським клубом.

Це неформальна міжнародна асоціації впливових людей. Зустрічі щорічні та проходять у різних куточках світу, у цьому році вони відбудуться у англійському Херсховшире з 6 по 9 червня.

Підчас зустрічей обговорюються найважливіші світові справи, які стосуються безпеки, політики та бізнесу. Теоретики змов та шанувальник шпигунських романів, називають даний клуб «світовим урядом».

Контроверсійність та таємничість клубу пов’язана із відсутністю будь-якої інформації про теми розмов які відбуваються за зачиними дверма. Хоча сама організація не формальним клубом, оскільки не існує голови чи ради клубу так само не має інституції членства, однак організація має свій офіс в місті Лейд Нідерланди.

Перша зустріч була відбулась у травні 1954 року в голандському готелі де Більдербергв організатором, якої був польський політик Йозеф Ретінгер


http://sdpnu.org/aktualnosci/wiadomoci-z-polski-/107-2013-06-06-21-27-30

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Польща,политика,мировое правительство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.