ДАЕШЬ, РАДУ! Бий своїх, щоб чужі боялись!

07 червня 2013, 04:47
Власник сторінки
політолог
0
361
ДАЕШЬ, РАДУ! Бий своїх, щоб чужі боялись!

Не дивлюсь телебачення із-за принципу - нічого там переглядати, нудно. А вчора ввімкнув "ТВі" і був у шоці - нічого не змінилось :(

Попав на новини. Дуже потішив момент, коли наші "ОБРАНЦІ" з гордістю познімали краватки та стали юзати одне одного по фейсу! Вони це так професійно робили, що склалося таке враження, ніби там місце для професійного боксу, а не публічних дебатів, нормотворчості і т.п. 

 А з яким завзяттям шмигали "Посланням...", яке надруковано за кошти податків громадян. Деякі аж посміювались. Така поведінка, вибачте на слові, як у дитячому садку: вихователь не може дати ладу своїм підопічним. Безлад та й годі.  

 Зовсім не схоже на місце де повинно бути присутнє елементарне поняття політичної культури та етики. Далі там вже нікуди опускатись. Варто їм не друкувати "Послання...", а роздрукувати працю Макса Вебера "Політика як покликання і професія", у якій вчений розглядає зміст поняття "політика" у нерозривному зв’язку із процесом розподілу, збереження та зміни влади – "Хто займається політикою, той прагне до влади: або до влади як засобу, підпорядкованому іншим цілям (ідеальним чи егоїстичним), або до влади "заради неї самої", щоб насолоджуватися почуттям престижу, яке вона дає…".Розмірковуючи про різні форми політичної діяльності, Вебер, виділяв два основних її види: життя "задля" політики і життя "за рахунок" політики. Так от, по великому рахунку останнє і стає визначальним для більшості обранців. Але ж учений сформулював ці постулати майже 100 років тому, невже історія нічому не вчить?

 Досить займатись маячнею! Товариші, приступіть нарешті до роботи. Це зовсім не додає краси та шарму! Фізичне застосування, це прояв безсилля, пам'ятейте про це!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.