Свобода як вона э...

16 червня 2013, 14:35
Власник сторінки
Музыка и кое что еще...
0
276
Свобода як вона э...

Факти, висновки, гіпотези....

Друзі, а тепер – увага!!! Найцікавіше тільки починається!!!!

Словами автора:

 
Сержіо Покидобрий
ПРИСЯГАЮСЬ-БАТЬКІВЩИНІВЦІ,ЧИ УДАРІВЦІ ,-ТО Є Ч.ЕНО.ОСАМИ,КОТРІ ЗА ПЕЦИКИ Й МАМУ РІДНУ ЗДАДУТЬ!!!!!!! ШКУРНИКИ- ПРОКИНЬТЕСЬ НАРЕШТІ-ЖИДВА ДЛЯ ВКРАЇНИ НЕ РОБИТИМЕ ДОБРА-ПРИГАДАЙТЕ 18-ТЕ ТРАВНЯ ,ЧОГО ВАС ЗВОЗИЛИ ПАКРАЩЕННИКИ ,ЯК ПАДЛО В КИЇВ? ОСТАННЯ ТОЧКА КИПІННЯ !!- НЕ БУДЕ ПРЕЗИДЕНТОМ ВКРАЇНИ ЖИДІВКА,ЧИ ЧЛЕНО..С! -ОБІЦЯЮ - "ДУШУ Й ТІЛО МИ ПОЛОЖЕМ...!!! СЛАВА НАЦІЇ!!
Посмотреть перевод     Нравится ·  · Подписаться на обновления публикации ·
 
З якого дива раптом вилазить подібна маячня все частіше і частіше??? Хтось пробував аналізувати чому і звідки це береться??? Це дуже цікава тема, як на мене, з далекими планами, але недалеким розумом. Це пишуть фанатично віддані прихильники «Свободи» і таких публікацій вже є достатньо, щоби не вважати їх чимось персональним маразом. Відчувається керуюча рука та координація таких «авторів», яки майже одночасно по різних групах розкидують цей бруд. «Свобода» є учасником обєднаної опозиції, але тільки на папері. Насправді, беручи до уваги такі демарші на адресу своїх партнерів по антиурядовій опозиції, «Свобода» зневажає своїх соратників і заявляє своє ексклюзивне право на опозиційність, своє єдино правильне бачення боротьби за владу та діяльність опозиції і вже готова зрадити і будь-який момент, кинути партнерів. А тепер – саме цікаве: виходить що «Свобода» переслідує свої власні цілі і їй насправді начхати на все і на всіх, і на «партнерів» і на нас з вами. А ще гірше може бути, якщо вона виконує в обєднанній опозиції роль Мороза, який розвалив за гроші ПР демократичну коаліцію, яка і втратила перевагу у Верховній Раді. Тепер до цієї ролі готується «Свобода». Але щоби не пролетіти як Мророз, пробує заздалегідь підготувати громадську думку: всі – погані покидьки, Юлька – жидівка, а «Свобода» - єдина гонорова політична опозиційна сила. Я навіть не буду задаватися питанням: чи так мають поводитися колєги чи партнери, навіть у політиці. У реальному житті за такі речі бють писок і женуть копняками подалі від нормальних людей. Не виключено, що ця хвиля брудного піару добре проплачена і добре прорахована, а фанатиками, як гарматним мясом, «Свобода» почне прокладати дорогу до коронації Януковича. Врешті – частину своєї «історичної місії», «Свобода» вже виконала. На Заході країни довела до повного абсурду саму ідею націоналізму, змішавши ту з лайном та розбавивши нацизмом. На Східних теренах «Свобода» - страшне чудовисько, нацисти, фашисти, людожери і так далі.... Своїми маразмами вони залякали обивателя страшніше ніж привид комунізму. І тепер ПР з її навіть таким клоуном на чолі, вважається єдиною реальною силою здатною захистити громадян від жахів нацизму. От тепер стає зрозуміло чому це відбувається!!! «Свободі» не потрібні ті, хто може стати на заваді. І навіть не самій «Свободі», а тим, хто цей спектакль придумав і розігрує. Якщо ніхто не буде заважати, після розвалу та повного розгрому коаліції, Тягнибок вийде разом з Януковичем  у другому турі виборів. А враховуючи що щільність населення східних областей набагато більше ніж західних, Януковичу навіть не потрібні будуть фальсифікації. Мабуть це буде його перша чесна перемога на виборах. От тоді і можна буде переписати Конституцію повністю по – донецьки та нарешті провести коронацію.... Завдяки допомозі справжніх патріотів!!!!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.