Міліція з народом?...або Їх невидима броня?

04 липня 2013, 04:35
Власник сторінки
громадський діяч, журналіст
0
233
Міліція з народом?...або Їх невидима броня?

Ви дивитеся телевізор? Напевно, питання риторичне, тому що пересічні українці найбільш полюбляють вид телевізора ззовні і холодильника зсередини.

Ви дивитеся телевізор? 
Напевно, питання риторичне, тому що пересічні українці найбільш полюбляють вид телевізора ззовні і холодильника зсередини.
Що ви дивитеся по телевізору? 
За винятком щасливих власників нових плазм з 3D, які можуть самостійно заходити в інтернет, власників "тарілок" та абонентів кабельних мереж, які мають хоч паршивий вибір, інші 95% дивляться те, що у аналогових та цифрових форматах пропонує їм держава. Читай, правлячі на вчора і сьогодні партії в особах Держтелерадіокомітету та Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.
Що ж нам пропонує "керівна і спрямовуюча"?
Почнемо з основного. Політичні ток-шоу, які влучно обізвали "собачими боями" створюють у електорату почуття причетності до політики і являються основним місцем "зливу" навколополітичних чуток і джерелом сумнівної інформації. Серіали, де у 90% з перемінним успіхом йде непримиренна боротьба добра зі злом, причому обидві сторони представляють міліціонери, прокурори, бандити і депутати. Основні персонажі у державі - міліція. 
Міліція з народом?
І нарешті, новини. Останнім часом у новинах основними персонажами також стали міліціонери, причому персонажами негативними. Кожного дня ми чуємо про усе нових оборотнів у погонах, які знущаються як над окремимигромадянами, так і над українським народом у цілому. Народ їх періодично за це б’є, а міліція їх за це потім саджає. Згадайте Первомайськ, Семиполки, Врадіївку та багато іншого.
Їх невидима броня?
Скажете – чому невидима? І не спитаєте – кого «ЇХ»? Бо ці питання українці вже давно для себе вирішили. «Ми» і «вони».  Влада і опозиція проти народу.  З бронежилетом, або вибачте, прокладкою між нами у вигляді міліції. Так, саме міліції, тому що прокурори з СБУ-шниками на своїх Рендж роверах» та «Інфініті» вже давно «вони».
Міліцейська держава?
Для того, щоб втримати вкрадене, «вони» створили нам міліцейську державу. «Вони» працювали над цим 22 роки, допоки кількість міліціонерів у пять разів не перевищила армію. Тепер, коли у них все є, їх все одно мучають нічні кошмари і призраки покійних Гонти, Кармалюка, Котовського і Прищика. Але, памятаючи про те, що і Наливайко, і Гонта були міліціонерами, «вони» стали боятися міліцію. І пропагандиська машина включилася. 
Хто винен?
Тож відтепер, дивлячись новини, українські громадяни знають, що у «покращенні», «усушці» і «утрясці» нашого з вами життя винні лейтенант міліції з Глевахи і сержант з Дебальцево.  Саме вони пограбували, згвалтували і проломили череп українському народові, на захисті якого грудьми, спинами, животами і мандатами стоять «вони». З Тимчасовими слідчими комісіями, ток-шоу, віллами в Монако та мільярдами у офшорах. У психіатрії це зветься сублімацією, а у нашому суспільстві – «переведенням стрілок». І допоки народ заганяє стрілочників камінням у РВВС, «вони» стають усе спокійнішими, костюми усе дорожчими, годинники усе важчими, а опозиція усе опозиційнішою. Правилиль: язиком ляпати – не мішки тягати. Під вікна чергового РВВС…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.