МАФи вже захищає Печерський суд.

09 липня 2013, 10:52
Власник сторінки
Голова руху "КИЯНИ РАЗОМ", канд.ек.наук
0
599
МАФи вже захищає Печерський суд.

Суд своєю ухвалою заборонив демонтувати ларьок встановлений на прибудинковій території без відому мешканців.

  Рік добивалися із мешканцями Печерська ліквідації МАФів з Печерської площі (напроти м-ну "Велика кишеня»). Історичну площу ми відстоювали від забудови Вищим господарським судом не для встановлення пивних ларьків на ній. Ми на ній проводили свята для дітей.

 Пам`ятаєте зірвану нами підготовлену за радянськими лаштунками зутріч Прем`єра Азарова в цьому магазині. Як ми вимагали прибрати сексшоп з Печерської площі!  Після Печерської площі його  додумалися встановити біля школи в іншому районі.

 Слава богу, МАФів не стало.  Чи надовго?

 Продовжується протистояння мешканців з ларьками по вулиці Кутузова, 6. Ларьки встановлені на прибудинковій території. 

Зрозуміло, що ніхто не враховував думку мешканців при наданні дозволів на встановлення МАФів, не кажучі прої їхній профіль. А ЖЕК, як завжди, промовчав і мешканців не захистив. Активісти громадського руху «КИЯНИ РАЗОМ» збирали підписи і писали запити.

 Більшість ларьків нам вдалося додушити і їх демонтували.

 Але один із бухлом все ж таки залишився. Чому? Згідно з ухвалою Печерського районного суду по справі №757/819/13-ц від 17.04.2013 року його заборонено демонтувати!

 Хотілось би від імені мешканців "подякувати" суддям, які врахували думку громади.

 У наступній ухвалі прошу вельмишановних суддів заборонити використовувати як туалет прибудинкову територію, на якій вони дозволили залишити МАФ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.