Врадіївка підірвала Інтернет

10 липня 2013, 12:38
Власник сторінки
0
195

Яка ж вона, очікувана популярність?

За першу половину 2013 року, крім аномального снігопаду, в Україні не відбулося жодної події, яка б могла привернути до себе більш-менш великої аудиторії. Зазвичай у найпопулярніших інтернет-тем було біля кількох сотень матеріалів і, в середньому, 400-500 тисяч переглядів.
Але Врадіївка сколихнула усіх.
І якщо раніше "подія яка сколихнула Україну" була лише на словах, то зараз можна вже подивитися яскраві тому  підтвердження.   Лише на 32-ох найбільших ресурсах за тиждень вийшло понад 1200 матеріалів, які прочитали в сумі більше трьох мільйонів семисот тисяч раз. (Дані TNS Content Meter)

Зважаючи на те що це лише частина ресурсів, можна прогнозувати, що дані будуть ще більш яскравими. 
Але якщо подивитися на графік життя теми, можна побачити як уже з  минулого вівторка (чи хай навіть середи) інтерес спадав, і вся безліч експертних думок, розслідувань на тему, поглядів і тд. була мало кому потрібна. Тобто сама подія згвалтування, а потім штурм міліції - цікаво, а висновки з цього всього - ні.
 
 І тому до кінця минулого тижня нові статті в темі виглядали як підганяння коняки, яка впала на дорозі: " Ну давай, поїдь ще трохи". 

18 липня до Києва дійдуть паломники-делегати з Миколаївщини. Що ж, будемо спостерігати що людям цікавіше: просто вбивства/згвалтування/безпредєл (як факт) чи становлення активного суспільства договору, яке хоче впливати дії влади.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Врадиевка,Врадіївка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.