ЗАМІСТЬ САДОВОГО - ВИКОНУЮЧИЙ ОБОВ'ЯЗКИ ?

19 липня 2013, 13:08
Власник сторінки
юрисконсульт
0
285
ЗАМІСТЬ САДОВОГО - ВИКОНУЮЧИЙ ОБОВ ЯЗКИ ?

САДОВИЙ УНИКАЄ ВІДПОВІДЕЙ НА НЕ ЗРУЧНІ ПИТАННЯ?

           Насправді нічого дивного, ГО "СПАС" вже звикла, що на не зручні питання адресовані міському голові Львова, САДОВОМУ Андрію відповідає хтось з підлеглих.

     Саме так сталося і цього разу коли ГО "СПАС" офіційно звернулася з проханням до міського голови  міста Львова, САДОВОГО Андрія, в зв'язку з  нещодавнім відкриттям парковки на вулиці Валовій у місті Львові, відкрити таку саму парковку на вулиці де він особисто проживає. Відповідь нам надав замість САДОВОГО Андрія, виконуючий обов'язки Управління транспорту та зв'язку, Департаменту житлового господарства та інфраструктури, Львівської міської ради, ВІЛЮРА Олег, листом за №2503в-860 від 10.07.2013 року.

     Як ми і підозрювали  у Львівській міській раді вважають , що вулиця Рудницького, що у місті Львові не може використовуватися для організації платного паркування транспортних засобів, а отже САДОВИЙ Андрій та його сусіди не зможуть особисто відчувати покращення від нової платної парковки на своїй вулиці.

          Дуже шкода, що сучасні Українські політики не готові на собі застосовувати всі ті "реформаторські нововведення" для покращення життя, які вони пропонують для пересічних громадян.

    ГО "СПАС" і надалі буде ставити не зручні запитання до Львівських можновладців для того щоб пересічні громадяни побачили хто є хто у Львові.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: парковка,ГО "СПАС",Садовий Андрій,Федчишин Андрій
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.