Я восхіщаюсь!

20 липня 2013, 18:16
Власник сторінки
Депутат
0
231

З почутого учора і сьогодні. Колективний лист Омельків Харківських до президента.


Федорич, ти молодєц!

Не підвів мої ожиданія, удачно ознаменував День фізкультурника СССР і очередну 88 годовщину з дня першого виходу «Mein Kampf» Адольфа Гітлера розгоном екстремістів на главній площаді України.

Чим ще раз доказав твердість своїх намєрєній. Сказав, шо виновні насильники будуть наказані, і своє слово принародно здержав. Мужик!

І Віталік, твій директор птіцефабрики, тоже молодєц. Не посрамив честь мундіра. Як прийшов з відпустки, зразу навів порядок.

Восхіщаюсь безпримєрним мужеством і смєлостю хлопців у голубом. Не беркути, орли! Не побоялися тисячею проти 200 раз’ярьонних фанатиків виступили. Всього по п’ять на одного. Малувато, не бережете ви бійців, треба хотя б по десять.

Бо там же зібралися ісключітєльно божевільні. Я даже діагноз в комп’ютері читав, ось, цитірую ознаки псіхіческі больного: «емоційно заряджені, явно переоцінюють свої можливості, вважають свої вчинки абсолютно правільними». І вообще їх «переконати неможливо». На святе, на власть, голос повишають та руку піднімають.

А міліція таки з народом! Бо нормальний народ дома сидить, насолоджується покращенням, благоденствує. Скільки там з Печерського району пострадало від міліцейського бєзпрєдела і вийшло на мітинг? А з Києва скільки? Отож! Значить нема ніякого бєзпрєдєла, то все вигадки опозиції.

А журналісти? Лежить і кричить беркуту «що ж ви робите, де ваша совість, думать треба!». Смішні такі. Як же вони думать будуть? У них же голови в касках.

Ну і посліднє, не можу не сказать. От ми на міліцію всього 15 мільярдів платим, по 350 гривень з українського носа. А дивлюся на фото, змарнілі хлопці. Аж жалко. На гаїшників глянеш – як ягідки. А тут - непорядок, хоть би в пару раз бюджет збільшить треба.

Бо бачте, як екстремісти та фашисти голови попіднімали.

Кажуть, як пісьмо набере достатнє колічество поширень, то точно до президента дійде. Надєюсь і жду
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: президент,Адольф Гітлер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.