І знову про пріоритети: пройшло п'ять місяців 2013 року в Києві

21 липня 2013, 10:21
Власник сторінки
Політик
0
202
І знову про пріоритети: пройшло п ять місяців 2013 року в Києві

ЩО ми маємо: Спад обсягів будівництва – мінус 26,4% Спад промислового випуску – мінус 7 % Безгрошів'я повсюдно. Бюджет розвитку - нульовий. ЩО далі?

Видача актів на землю, заблокована чергового реформою. Чотири, а не чотири тисячі укладено договорів на оренду земельних ділянок. Акти на власність, в т.ч. на житло побудоване і оплачене, не отримуються місяцями, бо умови «непідйомні» і суперечать курсу Президента на боротьбу з корупцією.
А Київська влада ти часом пасе «тарганів» під мерією і ділить в сльозах 100 мільйонів гривень, віртуальних. Бо є реальнішими бюджетні борги.
ДО речі, про ті ж борги бюджету. А ще - допоки будемо дурити киян? Віднайшли аж 100 мільйонів гривень, та не змогли перерозподілити їх - і тепер вчителі, медики і всі кияни страждатимуть….
Та насправді - загальний бюджет Києва на 2013 рік – 18,5 мільярдів гривень. Видатки на освіту – 4,78 мільярдів гривень. Видатки на медицину – 3,58 мільярдів гривень.
Просто порівняйте плач Галини Гереги з Олександром Поповим (за віртуальні 100 мільйонів) - із мільярдами...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.