В Нацуніверситеті державної податкової служби відкриють курси хабарництва

29 липня 2013, 07:26
Власник сторінки
журналіст
0
256

Керівництво вишу прийняло таке рішення після того, як був спійманий на хабарі ректор закладу, колишній депутат від Партії регіонів Петро Мельник.

Тепер студентів навчатимуть як правильно отримувати нерегламентовані законодавством цінні підношення й заохочення, аби не бути схопленими «на гарячому».

Професорсько-викладацький склад дійшов одностайної думки про нагальність запровадження новації на засіданні вченої ради. Адже ніде правди діти - без хабарів в Україні обійтися не можна, в тому числі в освітній галузі. Без цього, констатували податківці, навчальним закладам та їхнім співробітникам просто не вижити. І ніяку кар’єру зробити неможливо. Тож потрібно діяти максимально професійно й ефективно, так щоби все було на найвищому рівні, аби, як кажуть, комар носа не підточив.

Лекції читатиме професор Гарячий, який має чималий досвід у цій сфері, адже це саме його прізвище частенько фігурувало у резонансних епізодах затримання того чи іншого державного службовця. Тепер він викладатиме відразу декілька дисциплін, зокрема такі: «Теорія і практика хабарництва», «Мінімізація ризиків корупційних діянь», «Конспірологічні методи податкової справи», «Креативність як запорука успіху».

Студенти отримуватимуть не лише потужну теоретичну базу, а й зміцнюватимуть її на практичних заняттях в умовах максимально наближених до реальних. У профільному міністерстві вже заявили, що в разі успішної апробації пілотного проекту в НУДПС, аналогічні курси можуть бути відкриті й в інших навчальних закладах вищої акредитації.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.