«Чорний список» Гордона

02 серпня 2013, 07:58
Власник сторінки
журналіст
0
418

Люди, які наразилися на конфлікт з одним з облич Першого національного, скаржаться на залякування та переслідування

Моя замітка про телефонний дзвоник від Дмитра Гордона з погрозою завдання тяжких фізичних ушкоджень (дослівно - «рукі пєрєламаю і *бало наб'ю») за критичний допис у блозі, здобула несподіваний для мене резонанс.

На мою електронну поштову скриньку надійшов лист від особи, яка стверджує, що зазнає тиску від відомої публічної персони через те, що пішла з Центру народної медицини «Доля» і почала власну практику: 

«Звісно, на паперах директором ЦНМ є інша людина, але керівництво здійснює тільки сам Гордон. Він переслідує мене, вимагаючи припинення діяльності, вдаючись до залякувань, погроз фізичної розправи, пошкодження майна, прослуховувань і т.і. Це він робить аби перешкодити відтоку людей з його Центру.

Моя історія триває вже три роки.  Від Гордона неможливо відчепитися, немов від маніяка. В нього навіть є список людей, що хоча би раз перейшли йому дорогу. Його жага до помсти невичерпна. Схоже, що це стає для нього джерелом наснаги.  

Дмитро Гордон відкрито й зухвало використовує газету як інструмент розправи, видає посвідчення журналіста особам, які безпосередньо фізично переслідують нас, не дотримуючись при цьому ніяких норм, лише щоразу нахабніють від безкарності.

У публікаціях в своїй газеті він перекручує відомі йому факти, маніпулює громадською думкою, намагаючись створити негативний образ і спровокувати читачів.

Єдина мета дій Гордона - особиста помста.

Особливо огидним, цинічним і аморальним є те, що  звинувачення, які адресує мені Гордон, насправді стосуються перш за все діяльності самого Гордона та його ЦНМ «Доля».

Я ні про що Вас не прошу. Я просто хочу, щоб Ви ЗНАЛИ».

Адресант, який просив не називати його ім'я, аби не наразитися на ще більші неприємності, супроводив листа низкою посилань на розміщенні в мережі Інтернет статті, в яких викривається «гадальний бізнес» Дмитра Гордона, поставлений ним, як там пишуть, на «сімейні рейки» та те, як він переслідує своїх вчорашніх «підопічних»: цілителів, чаклунів, віщунів, знахарів, контактерів з космосом чи чимось потойбічним, тощо. В публікаціях йдеться про сформований у «магічній сфері» цілий «клан Гордона», який маючи багатомілйьонні капітали, прагне повністю монополізувати «галузь», не даючи спокою «відступникам».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.