"Радикалівка" Олега Ляшка Вікторія Шилова з подругами боротиметься проти FEMEN

02 серпня 2013, 21:21
Власник сторінки
журналіст
0
693

Вікторії Шиловій не сподобалося, що активістки FEMEN хотіли послати Путіна «на х*й». В неї опинилася флешка, поцуплена мєнтами при затриманні дівчат та фотожурналіста.

Прочитав на «Телекритиці», що поцуплені столичними мєнтами світлини оприлюднила  колись дніпропетровчанка, а тепер напівкиянка, депутат дніпропетровської облради Вікторія Шилова. Нині, змінивши багато партій, вона осіла в Олега Ляшка, ставши його правицею. Відразу виникло запитання, яке відношення екс-керівниця Дніпропетровської ОДТРК Шилова має до київських «бандоохоронців»? Що це за стосунки? Може в неї і звання є? Сержант міліції? Старлей? Капітан? Майор? Ще вище?

Думав, знайду відповіді у її дописі. На жаль, ні. Тому залишається лише здгодуватися. Є деякі версії. Одна з них - а що як це результат дружби Шилової з одним з високих міліцейських чинів на терені області з УБОЗу, тісні стосунки з котрим, як подейкують, увінчалися народженням Шиловою другої дитини? Та й ім'я доньки - Герда - навіть дещо співзвучне з ім'ям ймовірного батька. Хоча, підкреслюю, це лише здогадки. Свічки не тримав, тому не наполягаю. До речі, хрещеником новонародженої став сам Олександр Вілкул, коли був головою ОДА.    

Шилова прагне покарати «сутностей з ФЕМЕН» за те, як вони хотіли зустріти російських гостей. Я ж замічу - не званих українськими патріотами. Абсолютно зайвих і чужих в Україні. Ворожих до української землі, мови, державності, церкви.

Чесно кажучи, в мене самого після того, як  FEMEN спиляв на Майдані Хрест в пам'ять жертв політичних репресій, пропав до цього руху будь-який інтерес, не кажучи вже про симпатії. Навіть до цицьок. Ця резонансна подія розділила моє ставлення на «до» і «після». Та й до того скандування «Україна не бордель!» з оголеними грудьми та подорожі з цим меседжем Європою на запрошення італійської порно-зірки Чічоліни якось важко піддавались осмисленню. Але тоді все списував на особливості жіночої логіки, сприймаючи топлес-акції за черговий прикол. Після повалення Хреста - все змінилося. Різко і незворотньо. Про цей акт вандалізму, що поза межами добра і зла, всі давно все сказали. Мені нічого ані заперечити, ані додати. Чисте кощунство. Причому, на рідкість дурне.

Але напередодні замисленої FEMENістками  зустрічі громадян РФ: Путіна - у цивільному й Гундяєва - в рясі, їх знешкоджують в найкращих енкаведистсько-кагебістських традиціях  співробітники ФСБУ -  Федеральної Служби Безпеки України. Нападають, викрадають, увозять. А Шилова цьому щиро радіє, ледь не плескаючи в долоні:

«Но что бы ни говорили про наших милиционеров, многие из них все-таки люди порядочные и любящие свою страну. Оболонский райотдел Киева, зная экстремистские настроения этих «продажных девочек» и понимая, что с их психикой они способны на все, что угодно, сумел раскрыть планы и ужасный по своему цинизму замысел покушения на православную святыню. Таким образом, несостоявшиеся псевдо-монашки попали в кутузку раньше, чем успели снять на площади свои трусы».

Так вони ж тільки хотіли, а їхню лідерку вже побили. І добряче. Жінку - кулаком в обличчя! В результаті під оком - величезний синець. Навіть якщо та й грішна, але хіба так навчав поводитися з пропащими Ісус Христос? Чи це не саме він став на захист блудниці, мовивши книжникам і фарисеям: «Хто з вас без гріха, той нехай першим в неї кине каменем!»? Кулаком в обличчя - явно не по-християнськи за будь-яких умов, а надто - як привентивний захід з упереджувальною метою.   

І звідки ж, знову таки, в Шилової таки подробиці про заплановане? З яких протоколів чи агентурних джерел дані:

«А тепер - что хотели эти девочки сотворить на празднике Крещения Руси. Со своими «хозяевами», имена и фамилии, а главное, фотографии которых вы увидите на наших сайтах чуть позже, они разработали неслыханную в своей дерзости, наглости и цинизме операцию против православия. План был следующий: нарядившись в одежду монахинь, попасть к месту, куда была привезена величайшая православная святыня - крест апостола Андрея Первозванного. Эти пять феминистических марионеток, постаравшись как можно ближе подобраться к святыне, должны были по команде скинуть с себя рясы и, как всегда оголившись топлесс, справить перед многотысячным собранием верующих большую и малую нужду. Конечно, для освещения события уже были приглашены соответствующие дружелюбные каналы, чтобы в цветах и красках показать процесс. Перед этим активистки Femen вдобавок разрисовали себя матерными словами против веры православной, глав иностранных государств и духовенства.»

Не знаю як все виглядало б насправді цього разу, але принаймні досі активістки обходилися без привселюдного справляння великих і не дуже потреб. Одного разу, правда, інсценували. Бачив в Інтернеті фото з оголеними сідницями й муляжем фекалій під ними.

А щодо намальованих на тілах дівчат гасел, то тут в мене немає жодних претензій.  Повністю підтримую. Може й не політкоректно, зате щиро, а головне -  по суті правильно.



«Имея всю эту информацию на руках, задаешься вопросом: что заставляет подобных существ действовать подобным образом. И будут ли они сами это финансировать, если их антиукраинские услуги перестанут щедро оплачивать из-за границы. На мой взгляд, Верховной Раде стоит существенно задуматься над законопроектом об ограничении разрешения финансирования различными фондами, как государственными, так и негосударственными, иностранных держав всевозможных проектов и движений под громкими названиями «за демократию, свободу и права человека». Ведь на самом деле все это оказывается прямым вмешательством во внутренние дела нашей страны и фактически покушением на нашу государственность».

Ну така вже гебістська риторика. Олена Бондаренко точно б оцінила свою колишню товаришку по партії, адже Шилова  встигла побувати і в «регіонах», пройшовши в списку бандюковичів до обласної ради.

«На примере так называемой «арабской весны» можно понять, как действуют разведки сверхдержав для получения нужного результата... Главной целью «хозяев» этих девушек является внесение элементов хаоса, бардака и безобразия в нашу страну».

Еге ж. І не інакше. Про Помаранчеву революцію тільки забула згадати. Адже і на дніпропетровському Майдані теж свого часу засвітилася. Перед тим, як вступити до «Громади» Лазаренка, адже вперше до облради Шилова пройшла під брендом Павла Івановича.

Шилова весь час називає активісток хмелницькими дівчинками за викликом. Вочевидь, сама себе такою, тільки новомосковською, не вважає. А дарма. Скільки партій і рухів собою вже задовольнила (Майдан, «Громада» Лазаренка, Партія регіонів, СПУ, РПЛ), а скільки ж у неї їх ще буде...

«Я, депутат Виктория Шилова, и моя общественная организация «Социальный Рух», которая насчитывает 2500 человек, официально заявляем о начале противодействия всеми законными методами хмельницкой группе Femen, поскольку считаем, что они перешагнули черту терпения людей в Украине. Они посягнули на наши устои, наши традиции, нашу веру, государственность, нравственность...»

Чиє б пищало...

Я взагалі не розумію з чого б це в Шиловій зараз прокинулася так ревна захисниця саме християнської віри. Бо коли була гендиректоркою ДОДТРК, то заполонила державний ефір розповідями про одну з язичницьких громад України - Рідної Православної Віри під орудою подружжя Куровських - Верховного волхва Володимира та відаючої матері Лади (не плутати з РУН-Вірою. Остання - україноцентрична, Шилова ж, будучи ярою прихильницею пропагованої нею так званої ідеї слов'янської єдності завжди тяжіла до проросійських рухів, в тому числі і релігійних на зразок РПВ).

Після ребрендінгу РПВ називається Слов'янська Рідна Віра. Відеоматеріалів про РПВ було настільки багато, що язичництво сприймалося ледь не "офіційною релігією" Дніпропетровського Державного. Знак, який ця громада обрала своїм символом - восьмипелюсткова зірка Алатир - фактично став другим логотипом ДОДТРК. Гендиректорка розміщала його на екрані та бігбордах телерадіокомпанії. А тут на тобі, така полум'яна православна християнка...

З інтерв'ю лідерки FEMEN Ганни Гуцол журналу "Кореспондент":

"За нами з понеділка (22 липня) велося стеження. Займаючись небезпечною громадською діяльністю, ми добре знаємо, як виглядають співробітники спецслужб: чоловіки середньої статури, в джинсах, затягнутих високо на талії шкіряним ременем, постійно розмовляють по телефону. Таких от чоловіків, які ходили групами по два-три людини і стежили за пересуваннями членів Femen, ми бачили постійно за тиждень до приїзду Гундяєва...

Чотири роки тому до мене приходили СБУшники, погрожували. Але наші завжди тільки погрожують - не виконують. Ніколи до нас (в Україні) не застосовували фізичну розправу - були лише конфлікти з міліцією під час затримання...

Ви розумієте, що Київ на час приїзду Гундяєва і Путіна був відданий на відкуп ФСБ Росії? ФСБ заправляла співробітниками СБУ та МВС. В Оболонському відділенні міліції, де сиділи затримані "феменістки", перебували феесбешники. Суд закінчився точно в той час, коли Гундяєв поїхав з Києва.

Примітно, що на суді був присутній чоловік, який віддавав накази міліціонерам і розмовляв з російським акцентом. По завершенні засідання він наказав присутнім там міліціонерам розійтися, сів у машину з російськими номерами і поїхав".

А ось про цей замах на державність Шилова чомусь не турбується, мовчить. А мала б. Бо така загроза для України куди більша, ніж епатажні топлес-акції дівчаток з FEMEN.

Читай також:

Хто за що, а Вікторія Шилова - за Україну без презервативів!

Олег Ляшко: вила на шило?

Екс-регіоналка В.Шилова: "Партія регіонів з’їхала з глузду». А сама Шилова?

Політична німфоманія? Спроба встановлення діагнозу на прикладі депутатки-екс-"регіоналки"...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.