Прикутого до інвалідного візочка ректора поставив на ноги... електронний браслет

09 серпня 2013, 15:01
Власник сторінки
журналіст
0
317

До такого висновку дійшла спільна експертна комісія МВС та МОЗ, створена задля розслідування втечі з-під домашнього арешту ректора податкової академії Петра Мельника, спійманого на хабарі

Фахівцями обох міністерств встановлено, що електронний браслет, одягнутий на прикутого до інвалідного візочка ректора з метою нагляду за його пересуваннями, мав низку цілющих властивостей. Зокрема, неабияк сприяв нормалізації роботи серця, стабілізації тиску, а також підвищенню загального тонусу організму.

У висновку експертизи йдеться, що оздоровчий ефект призвів до одномоментного викиду потужного заряду адреналіну, з яким пацієнт Мельник не впорався. Саме спрага до активних дій і спонукала хворого до втечі.

Відтепер медичні фахівці розглядають можливість застосування таких браслетів до інших важкохворих, а надто –  серцевими недугами. На це вже отримана попередня згода  від правоохоронного відомства.

Вимальовується така схема отримання браслетів: пристрій виписує лікар на спеціальному бланку з печаткою медичного заходу, після чого складається клопотання до Головного управління відповідної служби Міністерства внутрішніх справ.

У вільний продаж електронні браслети не надходитимуть, поки не буде створений дієвий механізм контролю за їхнім використанням та розроблені заходи з унеможливлення підробок.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.