Про спекуляцію із надбавками бюджетникам в Києві.

15 серпня 2013, 10:43
Власник сторінки
Голова руху "КИЯНИ РАЗОМ", канд.ек.наук
0
352
Про спекуляцію із надбавками бюджетникам в Києві.

19 серпня до Київради збирають бюджетників, прикриваючи ними, як живим щитом, нелегитимну Київраду і збори ворожих для Киян депутатів Київради.

Сьогодні до мене в громадську приймальню звернулися печерські бібліотекарі і лікарі – бюджетники, яких проти їхньої волі женуть на виставу-мітинг біля Київради 19 серпня 2013 року.

Люди обурені і повністю розуміють образливість ситуації, коли ними прикриваються окупанти Києва, як живим щитом. Спекуляція виплатою надбавок дуже схожа на безнаказаний підкуп виборців пайками із гречкою деякими депутатами Київради під час останніх виборів.  

Прикриваючись бюджетниками нелігитимна Київрада хоче подовжити свою «важливу» для киян роботу - дерибан. Хоча Конституція України чітко визначає п`ятирічний термін її повноважень.

Увага! Нас обманюють, коли стверджують, що для розподілу виплат бюджетникам, виплати заробітних плат і фінансування захищених статей бюджету обов`язково проводити засідання нелигитимної Київради!

Згідно із пунктом 17.10 рішення цієї ж Київради від 08.02.2013 №3/9060, розподіл та перерозподіл обсягів трансфертів з державного бюджету бюджету міста Києва у період між сесіями Київської міської ради здійснюється за розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з подальшим внесенням змін до рішення про бюджет міста Києва.

Переважну частину часу своєї роботи депутати Київради витратили на дерибан Києва. Багато скандальних рішень Київради викликали обурення та громадські протистояння. За ці роки місто втратило тисячі гектарів землі. Мародери та окупанти знищують наше Велике місто, його традиції та історичні пам'ятники.

 І лише після закінчення своїх повноважень депутати схаменулися і згадали про бюджетників та про низький рівень оплати їх важкої праці.

Виникає питання чому керовані профспілки не вживають дієві заходи щодо збільшення образливо низьких зарплат бюджетникам, а спромоглися лише на зрежисований мітинг "з під палки" заради разових надбавок-подачок? Чому ж ці профспілки допускають виникнення хронічної заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах міста. Спитайте у кондуктора в громадському транспорті, як часто вона отримує заробітну плату?    

Кияни розуміють, що ціною подачки у вигляді надбавки від депутатів, є продовження роботи простроченої Київради та продовження дерибану нашого рідного міста.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.