Політичних «бройлерів» – не допускати до реформ!

15 серпня 2013, 20:38
Власник сторінки
Політик
0
213

У прес-центрі Укрінформу відбулося засідання «Столичного Клубу» на тему: "Україні потрібен реформатор. Хто він? Яку програму зреалізує? Яка адміністративно-територіальна реформа потрібна Україні"?

Адміністративно-територіальна реформа, безумовно, потрібна, але зараз не на часі. Політики при владі зайняті утриманням влади на другий термін, за будь-яку ціну. А в опозиції інша мета – прийти до цієї влади і теж будь-яким чином. 
Реформи на десятиліття здатні реалізовувати масштабні політики, такі, як Де Голль, Броз Тіто або Черчіль. Тут «політичних бройлерів» не потрібно допускати. Бройлери – це фізіологічні тушки, які швидко зросли, набрали політичну вагу, але мозок у них не розвинутий, маленький. А курчата, як відомо, яєць не знесуть. Потрібно уберегти Київ та Україну від ситуації, коли «сірі» розпочинають і виграють. Бо коли виграють «сірі» - народ втрачає перспективу. У нас повинно бути так, як у США, як у розвинутих цивілізованих країнах: головне – громадянин. Адміністративна та інші реформи в Україні потрібні, але для людей, а не для політиків та чиновників.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.