По "наркоту" - в "Домашню" аптеку!

18 серпня 2013, 08:13
Власник сторінки
журналіст
0
339

Свідками таких сцен регулярно стають відвідувачі аптеки "Домашня" № 16 (ТОВ "Фармопостач»), що на вулиці Героїв Сталінграда, 119 та її філіалу на Гладкова, 35.

Люди специфічної зовнішності, яка недвозначно свідчить про проблеми зі здоров'ям, пов’язані з певною залежністю, підходять до прилавку. Щось буркотять провізору. Та відразу викладає їм декілька пластинок "Кодтерпіну" – зазвичай дві по 10 пігулок. Вони завжди знаходяться під рукою біля каси.

Все відбувається дуже швидко й тихо, аби не привертати зайвої уваги. Складається враження, що учасники процесу купівлі-продажу розуміють один одного не те, що з напівслова, а з напівпогляду.

Офіційно «Кодтерпін» - засіб проти кашлю. Неофіційно – замінник «Трамадолу» для спраглих за кайфом. Приміром, в мережі аптек Медакадемії ці ліки відпускають суворо за рецептом. І то їх там рідко, коли зустрінеш.Така сама ситуація і в багатьох інших аптеках Дніпропетровська.

А от в «Домашніх» - все по-домашньому: заходь і бери без рецепту й дефіциту. Для всіх бажаючих.
бросить кодеин, (кодтерпин, кодетерп, кодарин)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.