ПАОК не виграв, але й не програв

20 серпня 2013, 20:37
Власник сторінки
журналіст
0
215

За іронією долі, все вийшло так, як сказав президент грецького клубу - російський бізнесмен грецького походження, уродженець Грузії Іван Саввіді.

Перед двоматчевим протистоянням з харківським "Металістом", оцінюючи шанси "ПАОКу", президент і власник клубу заявив, що його команда може не виграти, але ніколи не програє. Бо в такому випадку ПАОК буде розформовано.

Звісно ж, Савввіді мав на увазі якість гри футболістів, їхню волю до перемоги, тобто морально-вольові та ігрові кондиції. І треба ж було такому статися, що у випадку з харківським "Металістом" саме так і вийшло.

За підсумком двох матчів "ПАОК" не виграв - поступився 0:2 вдома і зіграв унічию 1:1 на виїзді. Тобто мав вибути з подальшого турніру Лігі Чемпіонів. Але, як відомо, через дискваліфікацію УЄФА "Металіста", саме грецька команда потрапила у наступний етап кваліфікаційних змагань ЛЧ, замінивши харків'ян.

Отже "ПАОК" справді не виграв, але й не програв. Саввіді як у воду дивився.
  емблема
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.