У Ляшка звинуватили Юрія Луценка в "політичній педерастії"

21 серпня 2013, 18:17
Власник сторінки
журналіст
0
356

Відповідний месидж міститься у заяві правиці Олега Ляшка в РПЛ, помічниці-консультантки народного депутата Вікторії Шилової.

Таку реакцію викликали в неї слова Юрія Луценка під час виступу  на Світовому Конгресі українців у Львові про те, що "краще дозволити раз на рік гейпаради, ніж щодня чекати російських танків, як у Грузії 2008 року". Лідер «Третьої республіки» говорив про «євроінтеграційний процес як юридичний стоп-кран для російської імперії».

 «Педераст – він і після помилування педераст», –  коментує Шилова й продовжує:

 «Прочитала заяву Луценка про те, що в Україні краще проводити щорічно гей-паради, ніж чекати щодня російські танки. Ось коли, виявляється, Луценко відкрив своє справжнє обличчя. Судячи з усього, роки ув’язнення до помилування для екс-міністра МВС не пройшли даремно. Він, виявляється, читав дуже багато книжок, плювався в обличчя прокурору, на всю країну бідкався про свої хвороби, котрі нажив завдяки віскі та кон’яку, ганьбив Президента і в той же самий час, «стоячи на колінах», вимолював у того ж самого Президента помилування. Політична педерастія в ділі.

Це кому Луценко бажає засилля гомосексуалістів в Україні? Нашім дітям чи нашім жінкам? Чи, можливо, на цю гидоту повинні дивитися ветерани Великої Вітчизняної Війни, які, виходячи на Хрещатик, будуть бачити недочоловіків в рожевих трусиках з пір’ячком? А можливо, спонсори Луценка, котрі збираються спонсорувати його «Третю республіку», схильні до цього збочення? І наказали «підлеглому» Луценко вихваляти геїв та їхні паради?

Просто жах! І ця людина була Міністром внутрішніх справ нашої країни».

Але наскільки об’єктивною є Шилова? Адже чомусь відео, яке свого часу підірвало Інтернет, де майбутній  радикал Ляшко, у 1993 році під час допиту визнається слідчому у вимушених нетрадиційних контактах з іншою особою чоловічої статі, залишається без її коментарів. Знаменита плівка у вільному доступі в Інтернеті, варто лише набрати в Гуглі відповідний запит.

 Ось лише декілька реплік юного Ляшка:

 «Це був незвичайний зв’язок, де є активний і пасивний. Якщо вже брать по цим параметрам, то я конєшно виступав як пасивний.  Але коли це взагалі виходило за рамки, то я казав: Боря, ти не то робиш. Якщо я навіть і погодився на ці твої вот еті умови, то тільки через те, що ти мені щось по роботі пообіцяв і тому подібне, але це не значить, що ти можеш робити зі мною все, що хочеш. Такого не було».

 Потім Ляшко бідкається, як вимушений був в якості хлопчика за викликом брати о третій години ночі таксі та їхати на Борщагівку задовольняти сексуальні потреби такого собі Борі. При цьому, відповідаючи на уточнюючі запитання слідчого, пояснює, що категорично відмовляв тому в анальному сексі, але все інше, признається Ляшко, було:

 «Якщо грубо казать… др*чив, ізівінітє  мене. Другіє момєнти були.… В рот брав, ізвінітє мене.

 Слідчий: То есть он брал в рот ваш половой член?

 - Ну не я ж, " - відповів Ляшко.

 А  такі моменти, «ізвініте мєня конєшно», як називати? 

Через, сказати б,  не повну традиційність, над Ляшком частенько підтрунював і Шустер, коли запрошував політика на своє політичне ток-шоу.

То чи не поквапилася «радикалівка» зі своїми нападками на Луценка, підклавши у такий спосіб свиню своєму нинішньому шефу? Бо якщо казати «А», то треба казати і «Б». Якже в цій ситуації не згадати лідера РПЛ? І якщо Луценко за Шиловою – педераст, то хто ж тоді Ляшко? Перший, як пише Вікторія Віталіївна – «політичнйи», а другий - який? Чи не натуральний?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.