В Україні засновано звання «Народного шансон’є України»

22 серпня 2013, 09:49
Власник сторінки
журналіст
0
233

А також введено низку інших державних премій, грамот і відзнак: "Почесного гопника", "Відмінника дерибану", "За хабарництво" , "Мєнта-топтуна" та "Народного звиздуна"

З нагоди Дня Незалежності робоча група, до складу якої увійшли представники Адміністрації Президента, міністерства культури та інших відомств, заснували низку почесних звань та нагород для присвоєння достойникам, що відзначилися у мистецтві, а також на ниві суспільно-важливої діяльності.

Attention

Зокрема, для виконавців тюремного шансону з використанням у піснях нецензурної лексики та відповідного жаргону засновані звання Народного та Заслуженого шансон’є України - за особистий творчий  внесок у музичний жанр, його розвиток та популяризацію серед широких народних мас.
laie_48

Задля молодиків характерної зовнішності , без яких в Україні зараз не обходиться жоден публічний захід, засновані Грамоти ім. Тітушка з присвоєнням звання «Почесного гопника» України – ударника протистояння з громадськістю. Володарям вище названих відзнак виплачуватимуть державні стипендії та спеціальні субсидії. Також для них проводитимуть безоплатні курси з підвищення майстерності у володінні прийомами рукопашного бою.

Правоохоронці, які проявлятимуть стійкий нейтралітет у протистоянні вищезгаданих осіб з громадськими активістами і не втручатимуться у конфліктні ситуації, що відбуватимуться з застосуванням фізичної сили та використанням інших підручних засобів, отримуватимуть відзнаку «Мєнта-топтуна» з нанесенням її на міліцейську форму у вигляді нашивок.

Для державних службовців різного рангу, які будуть помічені у хабарях, введено заохочувальну премію «За хабарництво» з видачею відповідної медалі та записом у трудовій книжці.

Особи, які проявили неабияку ініціативу та активність в розподілі землі, траншів, субвенцій та інвестицій з найбільшою для себе вигодою, отримуватимуть звання «Відмінника дерибану».

Співробітники ЗМІ, матеріали яких вирізнятимуться особливою лояльністю до владиworthy , керуючої партії та її уряду, а також обласних адміністрацій, отримуватимуть нагрудний значок «Журнализа» , який одночасно надаватиме його носію права безперешкодної акредитації на всіх офіційних заходах та влаштовуваних з цієї нагоди фуршетах.

Не залишилися обділеними увагою й політики. Тим, хто не виконає найбільшу кількість з наданих під час виборчої кампанії обіцянок, на додаток до депутатського мандату присвоюватимуть почесний статус «Народного звиздуна».

To tease

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.