Мафіозна омерта УДАРу

23 серпня 2013, 14:49
Власник сторінки
0
335

Чергове покриття вбивці...

УДАР - вже не тільки назва політичної партії, але й спосіб ведення внутрішньопартійної виховної роботи у цій політичній силі. Напевно, надивившись боїв за участі свого лідера Віталія Кличка, «старші» товариши з Харківської обласної організації партії УДАР вирішили привчати до дисципліни та субординації своїх підлеглих з Харківського міського осередку.

Насправді відбулося жахливе! Через те, що керівники обласної та міської організації УДАР у Харкові не поділили фінансування виник серйозний конфлікт, під час якого міський керівник А.Адамович обвинуватив обласне керівництво у привласненні партійних коштів та пообіцяв доповісти особисто Віталію Кличку про ці злодійські схеми. У відповідь на погрози заступник обласного керівника А.Горобець почав бити однопартійця до тих пір поки, той не опритомнив.  

Побитого ударівця швидка доставила у реанімацію, де за його життя боролися лікарі. Але, як стало відомо, кілька годин тому, головний ударівець міста Харкова від нанесених йому однопартійцем травм, не приходячи у свідомість, помер.

Проте, осудження Горобця з боку керівництва партії не намічається. Знову, як й у випадку із заступником Кличка у партії Артуром Палатним, який вбив хлопця з обслуги у заміському клубі «Senator Beach», керівництво зазначеної політичної сили, має намір усіляко заперечувати причетність до злочину свого партійця. Інший заступник Віталія Кличка – Віталій Ковальчук, який відповідає за регіональну політику УДАР, вже погодив лінію поведінки керівника обласного партійного осередку Ю.Літвіненка, яка полягатиме у тому, що його заступник непричетний до вбивства. Як й у клубі «Senator Beach», ударівськими керівниками знайдені «підготовлені» свідки, які готові скласти А.Горобцю липове алібі.

Як бачимо в черговий раз, в УДАРі царить мафіозна омерта. Покриття вбивць, кругова порука та кодекс мовчанки – звична річ для бандитського формування.

Де ж ваша демократична партія європейського зразка, пан Кличко?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.