АНТИФАШИЗМ - цікава і неймовірно корисна штука...

25 серпня 2013, 10:45
Власник сторінки
Голова Черкаського Осередку ВГО Молодий Народний Рух
0
437
АНТИФАШИЗМ - цікава і неймовірно корисна штука...

Коли ти йдеш у вишиванці і говориш рідної мовою - вітаю ти фашист. Останні президентські компанії показали розумову відсталість Російських політ технологів і піарщиків..


На жаль мало хто знає що українські виборчі кампанії для провладних кандидатів чи партій завжди ведуть провідні Російські PR-менеджери. Це почалось ще з кампанії Кравчука і продовжується по нині.

Сьогоднішню проросійську силу у вигляді Партії Регіонів ведуть до перемоги в же 10 років Московитські світлі голови, які до речі на своїй РОДІНЄ ведуть кампанії "Єдінай Расії" і самого товарища Путіна.
 Там простіше, адже там ще з часів Царя Батюшки в свідомість жителя Росії закладається ідея панівного Росєйского начала, котре нібито було з прадавен і керувало всесвітом, це не вони погано живуть, це просто всі решта брешуть що живуть краще. Щось типу цього завжди панувало в свідомості пересічного Росіянина.
Мета їхньої влади, не дати порушитись цьому МЕГАміфу про славного очільника Русі котрий поверне велич і могутність Руссского народу.
Це продовжувалось до 2009 року і протидії не було, але в цьому році підросло нове покоління Росіян і воно повірило пану Навальному, котрий застосовує альтернативні види агітації. 
Єдінороси відразу увімкнули проти нього перевірену протягом 15 років, на теренах України,  машину під назвою "ФАШИЗМ НЄ ПОЙДЬОТ".


В українських реаліях антифашизм з'явився в 1991 році, як не дивно скерований проти Радянського Союзу. З плином часу "фашистами" ставали Кравчук потім Кучма, це якби зрозуміло.


Але потім цю тему підхопили Російські політтехнологи і повернули її в протилежний бік. З того часу фашистами були В'ячеслав Чорновіл і навіть Ющенко.
.

Сьогодні ті самі люди ліплять новий образ "Фашиста". Хотіли приліпити його до Тягнибока, але він і так себе в цьому образі не погано почуває, тому новий виток Фашизму тепер стосується кожного НОРМАЛЬНОГО Українця.
 


Вдягнув вишиванку - фашист. Розмовляєш Українською мовою -фашист. Знаєш слова гімну України - фашист. Цей перелік нескінченний.

А нарід котрий дивиться лише в зомбоящик в це свято вірить, не розуміючи того що стає плодом Русифікаторів - українофобів.

.

Слава Україні!!!
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: антифашизм,Черкаси
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.