Жінка як деструктивна основа конструкцій чоловіка.

19 вересня 2013, 05:03
Власник сторінки
Голова Черкаського Осередку ВГО Молодий Народний Рух
0
401
Жінка як деструктивна основа конструкцій чоловіка.

Співіснування чоловіка і жінки будується на підсвідомих, невербальних основах котрі відіграють провідну роль в розвитку суспільства.

Частина 1.

Проаналізувавши твори європейських письменників, дослідження британських і американських вчених а також провівши паралелі між буденними розмовами людей в маршрутках і пабах я дійшов до висновку, що сучасній людині важливі три речі:

1. Що поїсти?
2. Де взяти грошей?
3. Де, а головне з ким, переночувати?

Мене найбільше цікавить третя позиція як елемент загальнолюдської свідомості. Адже перші два пункти не змінювали своїх зовнішніх ознак з моменту народження людства. Питання "Де, а головне з ким, переночувати?" також лишилось незмінним у його першопочатковому значенні, але воно більш гнучке і це питання частіше змінювало свою зовнішню облуду через реакцію на зміни в зовнішньому світосприйнятті чоловіків і жінок.
Співіснування чоловіка і жінки будується на підсвідомих, невербальних основах котрі відіграють провідну роль в розвитку суспільства.

Чоловік протягом певного часу жив  в ідеальному світі в повній гармонії з природою і з собою. Цей світ це була певна конструкція котру він створював особисто для себе, але йому весь час чогось не вистачало. При зовнішньому абсолюті того світу його внутрішня будова була не досконалою. Він не міг виправити цю помилку тому попросив свого творця допомогти йому у вирішенні його проблеми. Так з'явилась жінка як елемент котрого не вистачало для повної досконалості світу. 


 
Всі знають біблейську премудрість про перших чоловіка і жінку. Чомусь ця історія сприймається як казка для дітей, батьки яких уникають відповідей на запитання дітей : "Де ми взялись?"
це не правильно адже ця притча наповнена більш глибоким сенсом.

Жінка історично виступає руйнівником, тобто деструктивним елементом будь-якої конструкції.

Наприклад в історії з біблії  через жінку людей вигнали з раю. Я вважаю що цей сюжетний висновок не правильний.
Я вважаю що з приходом жінки рай просто зник, адже рай, це певний образ абсолютного світу котрий є неперевершеним здобуттям людства.
Жінка в цій історії поставила питання про абсолютність цього світу тим самим вивела людство тогочасне на новий рівень.

В стосунках між жінкою і чоловіком, жінка є певним образом, певною метою, котра спонукає чоловіка до саморозвитку і вдосконалення себе і вдосконалення світу навколо. Але її внесок у вдосконалення того світу є абсолютно руйнівним. Це закладено на підсвідомому рівні і це прослідковується від побутових дрібниць  і до глобальних масштабів.
Через жінку чоловік намагається здобути більше матеріальних благ, більше принести комфорту і затишку в свою оселю, порівняйте те як живе холостяк і те як живе сім'янин.
Через жінку починають війни, через жінку брат і де на брата.

Але в цьому всьому  є величезний позитив, не зважаючи на зловісну негативну облуду яка склалась навколо образу жінки.
Завдяки жінці оновлюється світ, прогресує суспільство, що правда руками чоловіків....   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: жінка,стосунки,чоловік
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.