Знаєте, хто найбільш продуктивний блогер України?

27 серпня 2013, 11:59
Власник сторінки
громадянин
0
225
Знаєте, хто найбільш продуктивний блогер України?

Сергій Лещенко: "Я порахував - лише протягом цього місяця Медведчук, станом на 27 серпня, опублікував 21 запис у блогах на сайті "Кореспондент". "

Знаєте, хто найбільш продуктивний блогер України? Хто найбільше пише? Mustafa Nayyem? Ні. Роман Шрайк? Теж ні. Vakhtang Kipiani? Не вгадали.

Найбільш продуктивний блогер України - це... Віктор Медведчук. Ця людина, яка всю свою політичну кар'єру уникала інтерв'ю з журналістами, зараз пише наче ошпарена окропом. 

Я порахував - лише протягом цього місяця Медведчук, станом на 27 серпня, опублікував 21 запис у блогах на сайті "Кореспондент". 

Ще більше вражає статистика за останні місяці. У липні Медведчук випустив у світ 24 блоги на "Кореспонденті", у червні - 25 блогів, у травні - 25 блогів.

Будь-який журналіст вам скаже, що жодна нормальна людина не здатна писати в такому темпі. Тим більше така, за якою не був помічений хист до творчості. Розгадка лежить на поверхні - на кухні Медведчука працюють "літературні негри", а він виступає лише вітриною цього інтернет-спаму, який вже багато місяців щодня ставлять нам на стіл.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.