Кличко стає некерованим

27 серпня 2013, 12:58
Власник сторінки
0
244

На кого ж Ви нас залишаєте, пане Віталію?

З джерел близьких до керівництва партії УДАР стало відомо, що «політрук» зазначеної політичної сили та заступник її лідера нардеп Віталій Ковальчук в узькому колі партійців поскаржився, що Кличко стає зовсім некерованим. За словами Ковальчука, те, що виробляє партійний лідер, може коштувати йому президентського крісла.

Так, заступник керівника УДАРу обурюється тим, що Кличко його поставив перед фактом, що має намір на початку вересня виїхати до США орієнтовно на 10 днів. Поїздка, начебто, пов’язана із запрошенням Гарвардського університету провести декілька лекцій з ораторського мистецтва перед студентами закладу. При цьому Віталій Ковальчук не вважає, що ораторське мистецтво – це сильний бік лідера УДАР – та сприймає це, як ризиковану авантюру, не варту тих немалих грошей, які запропонували американці чемпіону з боксу.

До того ж, Ковальчук завчасно попередив Кличка про те, що буде важко пояснити українському суспільству відсутність лідера опозиційної партії під час сесії Верховної Ради, на якій будуть розглядатися «Євроінтеграційні закони» та вирішуватися питання Київських виборів.

Ковальчук застеріг партійного боса з приводу можливого повторення ситуації подібної до тої, яка виникла, коли Кличко, відпрацьовуючи рекламний контракт, поїхав до Німеччини вручати призи шанувальникам пива «Warsteiner», замість того, щоб разом з рештою опозиціонерами брати участь у голосуванні за відставку Азарова у Верховній Раді. Тодішня поведінка лідера УДАРу викликала широке засудження у ЗМІ.

Також Ковальчук зазначив, що згідно з наперед погодженим графіком Віталій Кличко має 29 серпня разом з іншими лідерами опозиційних сил зустрітися з єврокомісаром Ш.Фюле, на початку вересня п.р. на запрошення В.Пінчука відвідати «Ялтинську конференцію», а також 6 та 9 вересня в нього заплановані зустрічі у Брюсселі.

Віталій Ковальчук вважає, що відсутність Кличка на вищевказаних заходах викличе непорозуміння з однопартійцями, колегами по опозиції та іноземними партнерами.

За словами «політрука», лідер УДАРу не рахується з цими аргументами та не збирається відмовлятися від свого відвідання Сполучених Штатів. Ковальчук оцінює таку поведінку як повну безвідповідальність, яка проявляється у лідера УДАРу вже не вперше і не піддається коригуванню  У зв'язку із зазначеним партієць висловив друзям побоювання щодо президентських перспектив Віталія Кличка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.