Довоєнний Тернопіль відновлять у бронзі

30 серпня 2013, 11:21
Власник сторінки
0
395
Довоєнний Тернопіль відновлять у бронзі

Ще з дитинства мріяв побачити Тернопіль таким, яким він був до війни. Є численні фото старого міста, але комплексного бачення немає.

    Подорожуючи Європою бачив у багатьох містах макети центральних частин міст виготовлених з бронзи. Особливо сподобався Мюнхен. Одразу ж виникла ідея створити у бронзі центральну частину Тернополя. Тоді усі зможуть побачити яким був колись Парафіяльний костел (зараз ЦУМ), міська ратуша чи Єзуїтський костел (зараз швейна фабрика).
    Ідею вже підтримали міський голова Тернополя Сергій Надал та благодійник і меценат Володимир Шинке. Наразі тривають пошуки тих, хто може професійно по фото та архівним документам відновити архітектурний вигляд Тернополя і виготовити сам макет. Усі пропозиції приймаються на скриньку de-maxim@mail.ru.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: макет,Тернопіль,сергій надал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.