Оцінка минулого має бути глибокою, об'єктивною і принциповою

31 серпня 2013, 14:45
Власник сторінки
Політик
0
153

Про політиків, які повинні бути патріотами-державниками

На жаль, у нас багато політиків, а мало патріотів-державників, які, на відміну від перших, думають лише про чергові чи позачергові вибори, а не про країну і народ. Можливо саме тому у нас немає спадковості влади. Слід відзначити, що кожен з президентів, урядів щось та зробив для країни корисного, в більшій чи меншій мірі — інакше держави уже б не існувало. Але замість того, щоб закріпити уже здобуте, ми майже завжди у всіх прорахунках, інколи й у своїх, звинувачуємо тих, хто працював до нас. Завжди починаємо, як з чистого аркушу.
Оцінка минулого має бути глибокою, об'єктивною і принциповою. Цього ніхто не заперечує, але суть в тім, що минуле не зміниш, потрібно плідно працювати сьогодні і чітко бачити результат, який буде від твоєї праці завтра.
Наприклад: ми придбали нову квартиру, то не будемо ж стогнати вічно, що стіни не рівні, підлога «грає» під ногами, — це факт, який від наших нарікань не зміниться. Що ми робимо? Плануємо і починаємо робити євроремонт. До речі, не чув, щоб робили «таможенний» ремонт 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.