Київська Муніципальна Асамблея: беремо на себе відповідальність

03 вересня 2013, 16:29
Власник сторінки
Політик
0
363

Місія «Київської Муніципальної Асамблеї» – це виведення столиці з кризи: економічної, політичної, інфраструктурної, соціальної, будівельно-транспортної, господарської.

Шановні представники ЗМІ, громадські діячі, політики та усі небайдужі кияни!
Запрошую Вас на презентацію нової ініціативи – «Київської Муніципальної Асамблеї», яка на громадських засадах буде відстоювати інтереси киян. Місія «Київської Муніципальної Асамблеї» – це виведення столиці з кризи: економічної, політичної, інфраструктурної, соціальної, будівельно-транспортної, господарської. 

«Київська Муніципальна Асамблея» – об’єднання зрілих, дорослих і досвідчених киян з метою інформування киян і суспільства про ключові проблеми розвитку міста, та формування творчих ініціативних груп для опрацювання механізмів їх розв’язання. 

«Київська Муніципальна Асамблея» бере на себе місію бути комунікатором та посередником між владою та громадою міста. Ми беремо на себе відповідальність проконтролювати вирішення самих важливих для киян питань. Ми закликаємо владу та опозицію відмовитись від політичних баталій і негайно взятись за вирішення актуальних проблем міста.

Передумови створення «Київської Муніципальної Асамблеї» - відсутність можливості у київської громади впливати на доленосні рішення у її житті. Так звані «громадські ради» при КМДА, та інших органах виконавчої влади, показали з часом свою неефективність та ангажованість. Створені штучно, з допомогою кишенькових громадських організацій, ці псевдо «громадські ради» не висловлюють думку та бажання киян, а діють лише на догоду сучасній владі. Так бути не повинно! 

Ми чекаємо на вас 4 вересня 2013 року з 15-00 до 17-00 в інформаційній агенції УКРІНФОРМ, де відбудеться круглий стіл на тему: «Київ: влада кризи – криза влади», на якому й буде презентовано «Київську Муніципальну Асамблею». 

Програма та доповідачі круглого столу:
  • «Київська Муніципальна Асамблея – вибір киян» (Іван Салій, кандидат наук, громадський діяч, політик) 
  • «Проблеми взаємодії приватних акціонерів електро-водо-газо постачання та громади Києва» (Іван Плачков, заслужений енергетик України, екс-міністр енергетики та палива, політик)
  • «Київський бюджет: наповнення та витрати» (Олександр Сергієнко, директор аналітично-дослідницького центру «Інститут міста»)
  • «Економічний розвиток та інвестиції – здобутки та пропозиції» (Андрій Новак, економіст, політолог)
  • «Генеральний план столиці» (Володимир Чекмарьов, заслужений архітектор України)
  • «Вода, екологія, здоров’я» (Грищук Валерій, Координатор Центру високих технологій, кандидат наук)

Тут - цілі та завдання Київської Муніципальної Асамблеї http://www.pr-contact.com.ua/politika/kivska-municipalna-asambleya/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Київрада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.