ГПУ порушила кримінальну справу проти смайлика

04 вересня 2013, 20:47
Власник сторінки
журналіст
0
295

За те, що він малював «януковича» з цяточкою на лобі

Нещодавно в Інтернеті з'явився новий усміхунчик, який на стіні будинку малює портрет людини, зовнішньо схожої на Віктора Януковича. При цьому залишає червону цяточку на лобі. Ось, як він це робить:


Схоже на те, що смайлик дострибався , бо потрапив у поле зору міліції та СБУ , які знайшли в його діях цілу низку правопорушень й злочинів, передбачених як адміністративним, так і кримінальним Кодексами України. Йому інкримінують статті, починаючи від хуліганства до погроз фізичною розправою на адресу керівництва держави.

Особливо обтяжуючими обставинами, які погіршують долю смайлика , виступають задокументовані факти багаторазового повторення ним протиправних вчинків, адже він, як бачимо, тільки те й робить, що обмальовує стіни, неодмінно залишаючи після себе те ж саме зображення.

Як стало відомо, Генпрокуратура вимагатиме в суді найвищої міри покарання - пожиттєвого Інтернет-ув'язненя, іншими словами - вічного бану. Це означає, що в разі винесення такого вироку, усміхунчика позбавлять права з'являтися на будь-яких електронних сторінках у всесвітньому павутинні.

Свій термін він відбуватиме в спеціальному, ізольованому від зовнішнього світу комп'ютері, що перебуває в одному зі службових приіщень пенітенціарного відомства. В той же час інші смайлики вже готують протестні заходи на захист свого колеги.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.