Своїми діями ми можемо закласти основу для нового покоління

05 вересня 2013, 16:50
Власник сторінки
0
225
Своїми діями ми можемо закласти основу для нового покоління

Громадська організація «Муніципальна ліга Києва» продовжує низку заходів, присвячених розвитку та популяризації української книги.

Громадська організація «Муніципальна ліга Києва» продовжує низку заходів, присвячених розвитку та популяризації української книги. Наш новий проект «Українська книга – дітям Києва», спрямований на забезпечення дитячих бібліотек Києва та дошкільних закладів столиці україномовною дитячою літературою Національного видавництва дитячої літератури «Веселка». Ми не збираємося організовувати мітинги чи марші на підтримку української книги, ми просто робимо книгу доступною для кожного маленького киянина, бо він – це майбутнє нашого міста, і нині від кожного з нас залежить, яким воно буде.

Мета новітнього проекту – це створення майбутнього нашої країни. Це виховання патріотичної молоді, яка врешті має здолати прірву між нашою країною та європейськими цінностями. Ми не збираємося просто вірити у «світле майбутнє», оскільки переконані, що ми можемо своїми діями закласти основу для нового покоління справжньої європейської нації. Ця справа не є швидкою, тож вона не дасть миттєвих результатів, але без цього фундаменту неможливо збудувати нову державу.

Патріотичне виховання молоді – є основою будь-якої демократичної держави: суспільно-свідома громадськість ніколи не дозволить узурпувати владу чи порушити норми закону та права. Таке суспільство буде вимагати від влади політичної відповідальності за свої дії і не допустить, як нині, безкарної бандитської системи управління державою. Завдання виховати саме таке покоління і стоїть перед кожним з нас.

Сьогодні ми прагнемо максимально оновити фонди бібліотек та популяризувати українське слово, українську книжку серед маленьких мешканців нашого міста. Звичайно, це також залежить і від батьків, від того, чи розуміють вони, наскільки важливим є для їх дітей знайомство з українською книжкою.

Книжкові слова мають величезну силу, бо саме вони є початком формування особистості. Я впевнений, що наші зусилля не будуть марними, і українська книжка, що зараз з’явиться на полицях столичних бібліотек, стане початком великого і вічного. Саме з неї візьме початок нова країна та новий освічений народ.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: книга,Київ,Патріотизм,Україна,діти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.