Напад бандитів на журналістську групу у Вишгороді

06 вересня 2013, 17:16
Власник сторінки
0
223
Напад бандитів на журналістську групу у Вишгороді

Сьогодні, 6 вересня 2013 року, під час рейду у м. Вишгород Київської області було скоєно напад озброєними бандитами на журналістську групу.


Гральний заклад з яскравою рекламою в якому працювало 26 гральних автоматів було виявлено на вул. Мазепи, 9-Г. Озброєні бандити, які прибули на місце виклику раніше ніж правоохоронці, одразу професійно взялися за справу. Добряче відмотузивши журналістів, порвавши на них одяг та ледь не розбивши відео- і фотокамери молодики викинули борців з гральним бізнесом геть з азартного притону. Свідком нападу був черговий на "гарячій" лінії МВС України, бо як раз у цей момент журналісти зателефонували йому і просили про термінову допомогу. 
Втім, міліції аби врятувати від нападу журналістів необхідно було аж 50 хвилин. Погодьтесь, на випадковість це зовсім не схоже. Як і той факт, що слідчо-оперативна група сходу, після прибуття, почала вимагати від антикорупційників назвати норму закону, яка надає журналістам право заходити до грального закладу. 
Тож спеціально для необізнаних та корумпованих вишгородських правоохоронців повідомляємо, що аби виявити та зафіксувати незаконну діяльність та виконувати чесно свої професійні обов"язки - журналістам дозвіл від бандитів, як вишгородським міліціонерам чи нормативні акти зовсім не потрібні. Як і не потрібно жодних дозволів аби проводити журналістське розслідування на виконання Указу Президента України "Про Національну програму боротьби з корупцією".
Нагадаємо, рік тому цей гральний заклад на вимогу представників "Антикорупційного Бюро України" закривала саме ця слідчо-оперативна група. Але правоохоронці так гарно зупиняли незаконну діяльність, що вона й далі процвітає під опікою місцевої міліції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.