Визволення кінно-трюкового театру(відео)

09 вересня 2013, 20:45
Власник сторінки
Общественный деятель
0
209
Визволення кінно-трюкового театру(відео)

В минулу неділю Кияни були змушені діяти,прибравши незаконний паркан і забезпечивши вільний прохід коням і людям.

Кінний театр розташовано у гідропарку в м.Києві на підвідомчій території міністерства освіти. Багато років коні ні кому не заважали, але розгул та загарбницькі апетити у злочинної влади не мають моральних меж і підлеглі Табачника вирішили влаштувати справжній геноцид коням з трюкового театру.

Існуючу ограду театру СКІФ обнесли своїм профнастілом(як усі рейдерські захоплення) разом і з в'їздною брамою, тож обмежили право на пересування як самих лошадок так і, обслуговуючих їх, людей. Охорона з табору міністерства освіти(невідомі без форми та без бейджиків) не пускала навіть машину з сіном, не кажучи про простих відвідувачей театру.
Чиновники міністерства Брюховец Михайло Георгієвич (директор Центрального спортивно-господарчого комбінату комітету з фізичної культури і спорту міністерства освіти) та директор бази при цьому ж комбінаті Борячок Іван взяли на себе відповідальність обмежити право на пересування. Спочатку вони подали позов до суду і програли справу, але потім, не подавши апеляції, вдались до банальних бандитьських методів і не дозволяють вигулювати коней та самовправно обмежили прохід відвідувачей, взявши на себе функції виконавчої служби!

В минулу неділю Кияни були змушені діяти,прибравши незаконний паркан і забезпечивши вільний прохід коням і людям.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,беспредел,Табачник,кияни об'єднуємось,коні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.