Тернополяни люблять своє місто за парки, сквери, затишок та духовність

10 вересня 2013, 07:16
Власник сторінки
0
224
Тернополяни люблять своє місто за парки, сквери, затишок та духовність

Соціологічна група “Рейтинг” провела дослідження “Якими бачать свої міста українці? тур Західною Україною”.

    Згідно з дослідженням, проведеним у Львові, Тернополі, Чернівцях, Івано-Франківську та Хмельницькому абсолютній більшості населення подобається жити у своїх містах.
    Найбільше задоволених проживанням у своєму місті серед мешканців Тернополя (91%), найменше – серед мешканців Хмельницького та Івано-Франківська (80%). Жителі цих двох міст також відзначилися найбільшою кількістю незадоволених своїм проживанням в місті, хоча таких респондентів налічується всього 2%.
    Тернопіль для його жителів є тихим, затишним і зеленим містом (59%), в якому проживає багато молоді. Значна кількість опитаних (42%) відзначають духовність та релігійність міста. Третина місцевих мешканців вважають своє місто чистим і охайним, а також оцінюють його як екологічно чисте, що значно вирізняється з-поміж інших міст.
    Найменшою мірою характеризує Тернопіль якість медицини і освіти (3%), наявність великих можливостей (3%) та можливостей працювати і заробляти (7%).
    В очах молоді рідне місто – це осередок гарного відпочинку з великою кількістю кафе і кав’ярень, молоді, красивих жінок та цікавим культурним і спортивним життям.
    Велику кількість пам’ятників, парків і скверів, а разом із тим екологічність, чистоту і охайність міст відзначають мешканці середнього віку. Також для них рідні міста надають можливості для роботи, відпочинку та розвитку дітей.
    Представники старших поколінь відзначають духовність і релігійність своїх міст, багатство історії та безпечність для життя.
За матеріалами Соціологічної групи “Рейтинг” http://www.ratinggroup.com.ua/products/politic/data/entry/14070/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тернопіль,дослідження
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.