Головний тренер "Карпат" Севідов назвав футбольного арбітра Дердо "під***сом"

14 вересня 2013, 08:55
Власник сторінки
журналіст
0
271

Це могла чути вся Україна, бо інцидент стався під час трансляції матчу "Карпати"-"Шахтар" на каналі 2+2 у п'ятницю, 13 вересня.

Йшли останні хвилини компенсованого часу за рахунку 3:2 на користь господарів - львів'ян. Нервова напруга - неймовірна. Стадіон реве. Додані головним арбітром зустрічі Олександром Дердо  6 хвилин ніяк не закінчаться. 

А той, мало того, що не дає фінального свистка, так ще й штрафний в бік "карпатівських" воріт призначає. От після такого рішення Севідов і не стримався, обізвавши свого тезку в суддівській формі нехорошим словом.

Річ у тім, що біля тренерських скамійок під час трансляції виставляють мікрофони - кудлаті такі, для інтершуму. Тому репліки, які лунають з вуст наставників команд, а також їхніх помічників чути дуже добре. Так само як і матюки футболістів.

Коли на трибунах починають скандувати "суддя - під**ас!!!", диктор по стадіону негайно закликає вболівальників до коректної поведінки й попереджує про можливе застосування штрафних санкцій до клубу.

У даному випадку Дердо міг і не чути Севідова, бо був далеко в полі. Натомість головного тренера "Карпат" почула вся країна. То як бути в цій ситуації?

В той же час Мірча Луческу не потиснув руку Севідову після матчу, що також є порушенням регламенту. За аналогічний вчинок в 5-му турі наставник "Динамо" Олег Блохін був оштрафований КДК ФФУ на 5 000 гривень.

А щодо спортивного результату, то "Крапати" таки вистоялі, молодці. Створили сенсацію. Хоча забиті "гірниками" Костою та Ісмаілі м’ячі були ефектнішими. Особливо перший – може претендувати на звання одного з кращих голів всього чемпіонату.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.