Олег Ляшко веде свій родовід зі «Слова о полку Ігоревім»

21 вересня 2013, 16:30
Власник сторінки
журналіст
0
560

Про це він повідав на «Ері-фм» у передачі «Від щирого серця» з Яриною Лазько. Політик зазначив, що серед інших персонажів у відомому історичному творі згадується боярин Ляшко.

Дитинство Олега Ляшка пройшло у дитячому будинку. Мама віддала його туди, оскільки народила в 19 років, а чоловік її покинув, отже не мала можливості доглядати за дитиною. Ляшко сказав, що не винуватить за це матір, бо розуміє, в якій безвиході вона опинилася. Зараз він підтримує з нею дуже теплі стосунки і як може піклується про її здоров’я.

Після дитбудинку Ляшко з першого по одинадцятий класи навчався в Інтернаті.

Зі своєю дружиною Росітою майбутній «радикал» познайомився в залі ігрових автоматів «Ельдорадо», що неподалік редакції газети, в якій він працював. Ляшко визнав, що був затятим гравцем і просиджував за автоматами цілі ночі. Одного разу йому відмовилися видавати виграш і він пішов сваритися з адміністрацією закладу, де й зустрівся з майбутньою дружиною.

Згодом він подолав цю згубну звичку і став одним з ініціаторів заборону грального бізнесу. А в 35 років кинув палити.

Олег Ляшко має декілька судимостей. По першій кримінальній справі  відсидів рік за гратами. Тоді, у 1994 році, йому інкримінували шахрайство і розкрадання державного майна в особливо великих розмірах. Вийшов на волю у 1995-ому за амністією.

Вдруге, 2001 року, був засуджений умовно за наклеп. Згодом він виграв цю справу в Європейському суді з прав людини. У 2006 р. суд визнав Ляшка винним у розповсюдженні неправдивої інформації і зобов'зав спростувати її.

Ляшко перебуває в шлюбі вже 15 років і має одинадцятирічну доньку, яка за його словами, схожа на батька і зовнішньо й характером.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.