ДОСИТЬ СКИГЛИТИ!

21 вересня 2013, 17:03
Власник сторінки
політолог
0
257
ДОСИТЬ СКИГЛИТИ!

До питання про національну гідність, яку ми ніколи не втрачали...

Національна гідність завжди була і є в пошані. Навіть у ворогів, яких Україна собі спромоглася нажити за роки незалежності та й не тільки...

Чим ближче до Вільнюського самміту тим краще і ясніше проявляються справжні плани Євросоюзу щодо України. Про Російську Федерацію тут не варто говорити, позаяк ми і так все чудово розуміємо чим вильється для нас участь у Митному союзі. Оскали та спазми з боку наших північних сусідів здається набридли всім.

Чесно кажучи був дуже вражений поведінкою нашого Президента - виявляється Віктор Федорович Янукович  СТАВ зовсім ІНШОЮ ЛЮДИНОЮ! У всьому позитивному розумінні цього слова. Чітка та тверда відповідь на заяви президента Литви та багатьох інших учасників форуму показали те, що наш президент круто та кардинально змінився. Щиро радий тому, що врешті решт важелі національної гідності переважили над власними інтересами, які й так вирішуються самі по собі.

Здається, що влада зрозуміла: жити осторонь від народу не можна. Україна виходить на зовсім інший виток розвитку та все сильніше заявляє про себе, як серйозного геополітичного гравця на міжнародній арені.

Проблеми глобалізованого світу стосуються всіх і наша держава також не виняток. Тому, чим швидше ми прискоримо наші єроінтеграційні прагення тим краще буде для всіх. Нічого просто так не дається. Стві Джобс протягом усієї своєї кар'єри йшов через безліч перепон: звільняв людей, витрачав мільйони для перспектив майбутніх технологій, які зрештою вивели його компанію на найвищі щаблі світоввої економіки. І чи не останню роль тут зіграла - національна гідність. Вона є рушієм, тим ключиком, який дає право бути впевненим у майбутніх перемогах.

Україна повинна стати без усілях сумнівів не об'єктом, а - суб'єктом міжніродних відносин. Вийти з кола залежності будь-яких країн-"сателітів" недоброзичливців нашого народу. А для цього нам лише варто перестати скиглити, пам'ятати свою історію проте не перетворювати її в ікону для політичних ігор та чітко усвідомити, що національна гідність не починається та не закінчується лише власним гаманцем...

Побажаємо успіху у Вільнюсі та дружно скаже: "Україно - ти сильна і можеш більше"!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.