Нам розповідають небилиці, яким ми віримо

22 вересня 2013, 20:00
Власник сторінки
Політик
0
229
Нам розповідають небилиці, яким ми віримо

З мого виступу для радіо "Голос Столиці": про обіцянки та керівництво...

Нам розповідають небилиці, яким ми віримо. Кожного дня говорять: ми будемо будувати автомобільні тунелі, та ви бачили хоч один побудований тунель? Вам весь час дають нові піар-акції, журналісти це підхоплюють, але ніхто толком не розуміє, оскільки аби зрозуміти Київ, 30-40 років – мало. І ті, хто справді розуміє Київ, – це десяток людей.
Ми створили муніципальну асамблею, до якої входять Іван Плачков, Анатолій Коваленко, Ольга Богомолець, і ми просто, як кияни, вже більше не можемо мовчати. Ми тепер кажемо! Ви знаєте, що бюджет Києва – 4,6% від бюджету країни. А знаєте, скільки доля населення в Києва? 6,2%! А бюджет розраховується на одну людину, то ми менше отримуємо! А у нас же столичні місії, у нас порівняно з одиницею бюджетного фінансування по Україні повинно бути вдвічі більше! Наш бюджет повинен бути 9-10% держбюджету, бо Київ створює ВВП на 18%!
Тобто в місті потрібне професійне і патріотичне керівництво, яке буде відстоювати інтереси Києва перед олігархами і перед центральною владою! У Києві завжди були високоповажні керівники – навіть за партійних часів керівник парторганізації Києва був членом політбюро України! Це була третя-четверта особа в державі! Олександр Павлович і його команда, на жаль, не виросли до рівня загальнонаціонального масштабу! Він порядна і приємна людина, але сьогодні цього недостатньо, щоб у цій жахливій ринковій економіці вести Київ до добробуту...!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,Киевсовет,Киевгорадминистрация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.