У Тернополі волонтери контролюють роботу ЖЕКів

23 вересня 2013, 13:16
Власник сторінки
0
353
У Тернополі волонтери контролюють роботу ЖЕКів

Минулого тижня у Тернополі стартував двомісячник контролю за наданням житлово-комунальних послуг.

    Окрім різноманітних заходів, які передбачені в рамках двомісячника, є ще й  “гаряча лінія” за номером 23-63-97. Особливістю цієї послуги є те, що надають її не працівники міськради чи ЖЕКу, а волонтери. До їхніх функцій входить записати скаргу, внести її у спеціальну програму та проконтролювати вирішення проблеми, з якою звернулись мешканці.
    Так, лише за перших 5 днів на “гарячу лінію” зателефонували 115 мешканців Тернополя. Найбільше скаржаться на стан будинку – 28 скарг, стан дахів – 24 скарги та стан прибудинкової території – 22 скарги.
    Волонтери вже не вперше допомагають міській раді Тернополя. Так, вони були залучені до проведення Чемпіонату світу та Європи з водно-моторного спорту і збору коштів для придбання карети швидкої допомоги. А незабаром на базі громадської організації “Файне місто” запрацює ціла школа волонтерства.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тернопіль,волонтер,ЖКГ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.