У якому стані знаходиться Київ?

28 вересня 2013, 06:48
Власник сторінки
Політик
0
200

Дискусія на радіо "Голос Столиці" і моя позиція.

Дискусія на радіо "Голос Столиці"
..................................
Інна Богословська: Київ у прекрасному, у порівнянні з усіма іншими містами України, стані. І Попов, про якого всі говорили, що він ніколи не справиться, виявився прекрасним господарником, і в Києві вирішено масу питань, які при жодному мерові вирішені не були. 

Іван Салій: Попова можна було обрати перед Євро-2012, після Євро, або через рік роботи, коли уряд активно працював замість нього. Чому впустили момент – їхня проблема. Від того, що Попов не обраний мером, страждає Київ і він особисто. У нього немає легітимності та повноважень відстояти інтереси громади. По-друге, я хотів би сказати опозиції: Кличко точно не потрібно йти в мери. Опозиція ще повинна пошукати ефективного кандидата. І не узурпувати право на єдиного кандидата, тому що є такі кандидатури як Порошенко, Плачков, повірте, ми знайдемо киян.
Також відповім пані Богословській. Я років 30 відслідковую статистику і розвиток міста Києва. І я повинен сказати, що місто деградує, а ви того не бачите. А якщо ви порівнюєте з Луганськом, або іншими регіонами, або містами, то ви нас не порівнюйте. Ви порівнюйте нас з Європою. Якщо не з Парижем, то поїдьте порівняйте з Віднем. Місто сьогодні управляється менш ефективно, ніж при Черновецькому. Бюджет був більший, не зупинялися об’єкти, які розпочав Омельченко. Ви просто неадекватно оцінюєте ситуацію у місті, по місцю свого власного проживання в орендованому, чи якомусь житлі. Щоб бути мером, треба виростати в Києві! Тоді будеш патріотом Києва і будеш його розуміти, а не служити центральній владі. Прямого президентського правління ні в одній столиці світу нема! Через два місяці, після того як я подав у відставку, повинні були відбутися вибори мера. А у нас їх досі нема. Це узурпація влади, нездатність влади взагалі спілкуватися з народом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.